Schrijf je in voor jeugdtheaterlessen!

Ben jij tussen de 6 en 12 jaar en wil jij theater leren maken? Wil jij weten hoe het is om met een groep toneel te spelen, te improviseren en scènes te maken? En lijkt het je geweldig om met ervaren theatermakers en leuke mede-spelers toe te werken naar een voorstelling voor publiek in een echte theaterzaal?

Schrijf je nu in voor de jeugdtheaterlessen van februari t/m juni 2020!
 

Inschrijvingen 2019/2020 II geopend!

Schrijf je nu in voor het nieuwe blok van 12 februari t/m 6 juni 2020 door hiernaast op de knop inschrijven te klikken en het inschrijfformulier in te vullen. De eerste les kan ook als losse proefles gevolgd worden!

Meer informatie of vragen over inschrijven? Neem contact op met Elise (coördinator) door te mailen naar theaterlessen[at]plein-theater.nl


Inhoudelijk

De leerlingen krijgen les in een echte theaterzaal. De jonge makers leren vanuit actuele thema's scènes te maken en gebruik te maken van verschillende technieken. Zowel individueel als in groepsverband werken we met de input van de leerlingen aan de oefeningen en werken we toe naar de eindpresentatie.

We bieden de leerlingen een speelse ruimte om plezier te maken en uitgedaagd te worden, en daarbij leren ze ook nog eens ontzettend veel! Zo leren ze samenwerken, creëren ze meer zelfvertrouwen en focus en mogen zij zich ontwikkelen als jonge, eigenzinnige makers in hun eigen leef- en belevingswereld.


Docent

De lessen worden gegeven door theatermaker en –docente Johanna Biesewig. 
 

Praktische info

Een blok bestaat uit 15 lessen, inclusief een masterclass van een gastdocent/maker en een meedoe-middag voor vrienden. Ook wordt er een voorstelling in het eigen theater bezocht. Het blok wordt afgesloten met een eindpresentatie voor vrienden en familie in de theaterzaal!

Van 12 februari 2010 t/m 6 juni 2020 start er een nieuw blok!

Woensdag      14:30-15:30    Groep 1 6 t/m 8 jaar) kosten € 145,-
Woensdag      15:45-17:15     Groep 2 (9 t/m 12 jaar) kosten €185,-

De eerste les kan ook als losse proefles gevolgd worden!

Heb je support voor het lesgeld nodig? Het Jongerencultuurfonds helpt graag! Kijk op de website www.jongerencultuurfonds.nl voor meer informatie.