Contact

Plein Theater wordt gerund door een klein vast team, waardoor wij niet altijd telefonisch bereikbaar zijn. 

Het kan even duren voordat wij je mail beantwoorden. Wij vragen hiervoor je geduld en begrip.
 

ZOMERSEIZOEN

Vanwege het zomerseizoen zijn wij van 17 juni t/m 14 juni in mindere mate telefonisch bereikbaar.

Voor reserveringen voor theatertickets kun je bellen op woensdagmiddag tussen 13:00 en 17:00

Reserveren voor eten kan bij Peggy via Eetlokaal@plein-theater.nl of 020 250 4458.

Kijk op onze Eetlokaal pagina voor de actuele openingstijden.

 

Bezoekadres
Sajetplein 39
1091DB Amsterdam

Kantoor
Telefonisch op woensdagmiddag via 13:00 en 17:00 via 020-6654568 
of per mail via info [at] plein-theater.nl

Verhuur
Overweegt u een activiteit in Plein Theater te organiseren of wilt u een vrijblijvend een prijsopgave ontvangen, stuur dan een mail naar verhuur [at] plein-theater.nl. 
Lees meer

Organisatie
Lees meer

 

Toegankelijkheid

In Plein Theater is iedereen van harte welkom. Ons theater is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Er is een lift aanwezig en een invalidetoilet. Let op: in sommige gevallen is ons programma mogelijk niet rolstoeltoegankelijk. Gelieve van tevoren contact op te nemen per mail of telefoon.

Kaartverkoop

Online verkoop 
Tickets zijn online te koop op onze agenda pagina. Online bestellen kan 24 uur per dag. Op gekochte kaarten wordt geen restitutie verleend. 

De kassa is vanaf één uur voor aanvang van de voorstelling geopend. Wij scannen je e-ticket die je bij binnenkomst laat zien op een print of telefoon. Indien van toepassing kan gevraagd worden naar CJP-, stads-, studenten- of We Are Public pas

Reserveren 
Onze telefonische reserveringslijn is meestal te bereiken op dinsdag t/m vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur op het nummer 020-6654568. 

Verkoop aan de kassa 
Onze kassa is vanaf één uur voor aanvang van de voorstelling geopend. Het betalen van (gereserveerde) kaarten kan alleen met pin. Gereserveerde kaarten graag uiterlijk een kwartier voor aanvang afhalen. Hierna vervalt de reservering. De deur van de theaterzaal gaat enkele minuten voor aanvang open.

 

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer
Vanaf metrohalte Weesperplein kunt u lopend naar het Sajetplein. Ook tramlijnen 1, 3, 7 en 19 hebben een halte binnen loopafstand van het theater. U kunt uw route vanaf uw voordeur naar die van het theater bepalen met behulp van 9292ov.

Auto
Sajetplein: vanuit Amsterdam Noord: IJtunnel (S116). om rotonde Mr. Visserplein, richting Weesperstraat. Bij kruispunt Rhijnspoorplein linksaf. Eerste stoplicht rechts: ‘s-Gravesandestraat. Eerste zijstraat rechts: Mary Zeldenruststraat. Na 50 meter aan de rechterkant. Vanuit alle andere richtingen: Ringweg A10, afslag S113. Middenweg/ Linnaeusstraat richting Centrum/Amsterdam Oost-Watergraafsmeer. Einde Linnaeusstraat: om rotonde links langs Mauritskade (langs Tropenmuseum). Tweede stoplicht links: ‘s-Gravesandestraat. Eerste zijstraat rechts: Mary Zeldenruststraat. Na 50 meter aan de rechterkant.

Parkeermogelijkheden
Omgeving theaters ma. t/m za. € 4,00 per uur (weinig plaatsen).
Parkeergarage OLVG 24/7 uur open € 4,00 per uur.