Agenda

Gastprogrammering

Naast een door Plein Theater samengesteld publieksprogramma zijn er regelmatig (culturele) activiteiten en (semi)-amateur en/of academische voorstellingen te gast in ons theater. Jouw voorstelling of evenement in Plein Theater? Bekijk onze verhuurbrochure of ga naar www.plein-theater.nl/verhuur

Gastprogrammering
Stap uit de schaduw
Zaterdag 30 September 20:00 - 21:00
KunstgreepLees meer >>>
Titanica, la Robe des grands Combats
Vrijdag 06 Oktober 19:00 - 21:30
Monsieur TheatreLees meer >>>
Titanica, la Robe des grands Combats
Zaterdag 07 Oktober 19:00 - 21:30
Monsieur TheatreLees meer >>>

SKIP 'T SCRIPT

SKIP 'T SCRIPT speelt complete scenes op basis van improvisatie. Zonder voorbereiding krijgen spelers een scene met een geheim in het bijzijn van het publiek. Spannend en meeslepend, omdat de acteurs net zo min weten waar de scene heen gaat als u, het publiek. Twee of meer acteurs krijgen een relatie en een situatie voorgelegd. Zij beginnen direct te spelen.

De spelersgroep van SKIP 'T SCRIPT bestaat uit Myrte Siebinga, Maurits Wijmenga, Hajar Fargan, Ziggy Knel en Manouk Pluis. De avond zal geleid worden door Mark Ram.

SKIP 'T SCRIPT is improvisatietoneel dat zich kenmerkt door de zoektocht naar waarachtigheid in een verhaal. De kwaliteit van de scene staat voorop en niet de wens van individuele acteurs om te scoren. Humor wordt niet geschuwd maar ook zeker niet direct opgezocht.

 

Info & tickets >>