08-02-2021

Nieuws // Nieuwe afleveringen van Amsterdam Talks Sex!

Plein Theater en Zehra Handan Aydin presenteren vanaf maart 2021 nieuwe edities van de serie Amsterdam Talks Sex!; Intelligente conversaties over Sex en alles wat je misschien nog niet wist, maar wel hoopte!

In de (online) talkshows belicht Handan verschillende kanten van seksualiteit door verschillende experts te interviewen met hun blik op dit onderwerp. Actuele onderwerpen komen aan bod als de menopauze, queer community, Big Pharma en pillen voor vrije seks, vrouwenhandel en de emancipatie van het machismo. 

Handan is seks, love en relationship coach voor vrouwen én mannen over de hele wereld. Met de serie Amsterdam Talks Sex wil Handan seksualiteit in zijn geheel laten zien en bespreekbaar maken. “Heel veel van wat we hebben geleerd over sex, is eigenlijk niet wat we willen weten. Veel mensen kijken bijvoorbeeld nog steeds naar porno als hun voorbeeld. En aan de andere kant van het spectrum heb je de Disneyfilms en romantische speelfilms met ideeën over hoe we ons persoonlijke leven in zouden moeten delen. Er zitten zoveel schakeringen in het echte leven. Díe wil ik graag laten zien, omdat sex de plek is waar we helemaal onszelf kunnen zijn. "

Amsterdam Talks Sex is online live of on demand te bekijken op www.plein-theater.nl. Wanneer mogelijk ook weer met live publiek in de zaal van het Plein Theater!

Kijk je Plein Online? Steun ons met een donatie!
 

Programma

Vrijdag 5 maart 19:00
Amsterdam Talks Sex #7
Menopauze, de taboes en mythes
Meer informatie>>


Vrijdag 26 maart 19:00
Amsterdam Talks Sex #8
Queer Community Issues, waar let men op?
Meer informatie>>

Zondag 25 april 19:00
Amsterdam Talks Sex #9
Vrouwen met een relatie met jongere mannen; taboes en schaamte

Vrijdag 7 mei 19:00
Amsterdam Talks Sex #10
Vrouwenhandel en prostitutie in Amsterdam

Zondag 16 mei 19:00
Amsterdam Talks Sex #11
Big Farma en pillen voor vrije sex, is het lichaam een verdienmodel?

Vrijdag 28 mei 19:00
Amsterdam Talks Sex #12
Mannen en seksualiteit. De emancipatie van het machismo

 

Zehra Handan Aydin is sex, love and relationship coach voor vrouwen over de hele wereld.

Handan Aydin heeft de afgelopen 20 jaar gewerkt als leidinggevende binnen verschillende organisaties, zoals de gemeente Amsterdam, Politie Academie, Rechtspraak en is ze 10 jaar bestuurder en directeur geweest van drie niet gesubsidieerde sociaal culturele ondernemingen. Handan geeft als ondernemer trainingen en workshops. Werken met mind, voeding, lichaam zijn onderwerpen die ze al een lange tijd bestudeert. Veel vrouwen laten zich labellen vanuit buitenaf, terwijl zij juist zoekt naar de innerlijke kracht, met natuurlijke oplossingen om je schoonheid maar ook je sexyness te vinden.


Website Amsterdam Talks Sex

Compilatie van ATSx 2020

Blog Handan op BusinessWomen NL
 

De aankomende editites zijn met muzikale omlijsting van DJ Shug La Sheedah

DJ Shug La Sheedah een allround DJ met haar muzikale roots in de HipHop & Carribean. Ze is creatief, gek, gepassioneerd en vaardig als het om kunst gaat. Met haar passie wilt ze de menigte meegeven dat je moet genieten van het moment.  Ze draait al jaren mee in de clubscene, festivals en staat bekend om haar energie. Naast DJ werkt zij al creatief producent voor theaters en culturele projecten. Als gevestigde naam wilt zij zich verder ontwikkelen in het doorgeven van de passie voor het draaien en het organiseren van feesten aan de volgende generatie. 

Shug: ”I'm an out-of-the-box DJ, I spin what I like to hear, but most importantly, I spin what sets the mood for the party."

 

Terug naar Plein Online