10-05-2024

Nieuwsbrief // Food for thought in mei

Beste bezoeker,

Of je nou van beeldende kunst, experimentele muziek, nieuwe makers, try-out theater, moderne dans of lekker eten houdt; in de maand mei popt er weer van alles uit de grond en kan je in het Plein Theater genieten van een veelzijdig programma én eetkaart. Pick your favorites!

Plein Theater biedt graag een veilige plek voor gesprekken over onderwerpen die in het dagelijkse leven vaak vermeden worden. Daarom introduceren we met enthousiasme een nieuwe samenwerking met Dialoog in Actie. Een eerste editie op 19 mei zal gaan over het ontrafelen van taboes, met een presentatie van Amina Meliani en gevolgd door een Marokkaanse PleinTafel. En in de talkshowserie Amsterdam Talks Sex op 23 mei gaan we in gesprek over seksualiteit en religie.

Wil je meedenken en ideeën aandragen voor de programmering of schrijven voor de website en aankomende Zine? Is er een onderwerp dat jij ter tafel wil brengen? Kom eens langs op de inloop redactieraad! #GetInvolved

Plein Theater is meer dan alleen een theater. Onze sfeervolle Eetlokaal met zomers terras is sinds deze maand weer elke week van donderdag t/m zondag geopend. Daarvoor zijn wij op zoek naar een ervaren barcoördinator.

Wil je als vrijwilliger meehelpen bij programma's? Meld je aan als PodiumParel.

Lees hier onze nieuwsbrief!

Groetjes,

Team Plein Theater

 

Terug naar nieuws overzicht