01-03-2024

QUEERING PUPPETS FESTIVAL AMSTERDAM x SPILL GOLD

Tijdens het Queering Puppets Festival Amsterdam op woensdag, donderdag en vrijdag is er Queering Party in het café met muziek van DJ Nina en DJ Rosa van Spill Gold!

Het duo Spill Gold biedt een sonische reis vol psychedelische echo's en dansbare ritmes. Nina de Jong op drums en Rosa Ronsdorf op zang en synths bundelden hun krachten in een samenwerking die genres overstijgt. Hun nieuwste album ZaZa, die op 17 mei verschijnt, is het resultaat van een behoefte aan hoop die verlangt naar een anti-antropocentrische en niet-patriarchale wereld. Ze nodigen je uit in een wereld waar het concept van ‘de eerste’ of ‘de beste’ vervaagt en vragen je om hen te vergezellen op een muzikale reis zonder duidelijk begin of einde.

Speciaal voor het Queering Puppets Festival Amsterdam creëren ze een unieke vibe met een eclectische DJ mix van speelse muziek uit het Spill Gold Universum!

 

Queering Puppets Festival Amsterdam

Van 3 t/m 7 april presenteren Plein Theater en Cat Smits Company het Queering Puppets Festival Amsterdam!

Queering Puppets Festival Amsterdam biedt sinds 2022 een podium aan genre-overstijgende vormen van beeldend theater, objecttheater, poppenspel én queer perspectieven. In de safe space die het poppenspel creëert, kan iedereen zijn wie hij, zij, hen wil. Plein Theater en Cat Smits Company trotseren de norm met dit festival vol bonte visuele uitspattingen. Queering Puppets is LHBTIQA+ friendly, feministisch, activistisch en bovenal schitterend in eigenwijsheid! In deze derde editie is het thema Weapons of the weak.

Lees meer >>

 

 

Terug naar nieuws overzicht