01-03-2024

QUEERING PUPPETS FESTIVAL AMSTERDAM x ROBIN FOOD

Gedurende het Queering Puppets Festival kun je in het Eetlokaal bij het theater voor €13,50 een lekker hapje mee-eten uit de Volkskeuken van Robin Food Kollektief! Robin Food is een sociale en activistische keuken die zich inzet voor betaalbaar en gezond eten.

De dagspecials zijn chefs choice en vegan of vega met optie voor vegan en optioneel glutenvrij. De prijs is exclusief drankjes. Geef eventuele dieetwensen van tevoren aan ons door via info@plein-theater.nl

Vanwege een beperkt aantal maaltijden per dag is het verplicht de dagspecials tot aan een dag van tevoren te bestellen. Deze zijn beschikbaar in de ticketshop, waar je ook je theaterkaartjes koopt. Aanschuiven is mogelijk in de tijden die aangegeven staan op het programma.

 

Queering Puppets Festival Amsterdam

Van 3 t/m 7 april presenteren Plein Theater en Cat Smits Company het Queering Puppets Festival Amsterdam!

Queering Puppets Festival Amsterdam biedt sinds 2022 een podium aan genre-overstijgende vormen van beeldend theater, objecttheater, poppenspel én queer perspectieven. In de safe space die het poppenspel creëert, kan iedereen zijn wie hij, zij, hen wil. Plein Theater en Cat Smits Company trotseren de norm met dit festival vol bonte visuele uitspattingen. Queering Puppets is LHBTIQA+ friendly, feministisch, activistisch en bovenal schitterend in eigenwijsheid! In deze derde editie is het thema Weapons of the weak.

Lees meer >>

 

 

Terug naar nieuws overzicht