12-01-2024

Nieuwsbrief // Happy 2024!

Beste lezer,

Plein Theater wenst je een inspirerend en gelukkig 2024!

We kijken uit naar een veelbelovend jaar! Verwacht maandelijks een avontuurlijk concert van Nieuwe Noten Amsterdam, volop jeugdtheater voor diverse leeftijden, het derde Queering Puppets Festival Amsterdam in de eerste week van april, Amsterdam Talks Sex, exposities, eettafels, theater, dans, muziek en meer!

Heb je een idee voor een evenement of een suggestie voor een programma in Plein Theater? Laat het ons weten! #GetInvolved

Deze week luiden we het nieuwe jaar feestelijk in. Vrijdag 12 januari trakteren we ons team en oude en nieuwe vrijwilligers op een etentje. Heb je interesse om mee te doen als vrijwilliger of ken je iemand in je omgeving? Meld je aan als PodiumParel of kom gerust langs op de vrijwilligersbijeenkomst om kennis te maken!

Vanavond is ook de laatste kans om de expositie Collages van Jalinka Gressmann te bewoneren in de finissage. En organiseren we samen met Instigator Studio de open screening van de korte film ALLES IS OK van filmmaker Felipe Barea Prado. Beide programma's zijn gratis toegankelijk.

Wees van harte welkom!

Team Plein Theater

Lees meer in onze nieuwsbrief >>

 

 

Terug naar nieuws overzicht