27-12-2022

Vacature // Plein Theater is op zoek naar een jeugdtheaterdocent!

Voor een blok Theatermaken van 20 september t/m 13 december 2023, met optie tot verlenging vanaf januari. De lessen vinden plaats op de woensdagmiddag van 14:45 tot 15:45 (6 t/m 8 jaar) en van 15:45 tot 17:15 (9 t/m 12 jaar). Het blok sep-dec bestaat uit 10 lessen en een voorstellingbezoek in ons eigen theater in de kinderboekenweek. En we zoeken iemand die het leuk vindt om in dit blok met de twee groepen toe te werken naar een eindpresentatie op woensdag 13 december voor vrienden en familie in de theaterzaal!

 

Plein Theater & Jeugd

Het jeugdprogramma van Plein Theater is al decennialang een belangrijke pijler van ons theater, dat verder gaat dan alleen het presenteren van voorstellingen. Met een divers aanbod jeugdtheatervoorstellingen, schoolvoorstellingen, randprogramma's en jeugdtheaterlessen brengen we vele kinderen, jongeren, scholen, kinderdagverblijven, ouders, verzorgers en gezinnen in aanraking met het theater. Wij vinden het belangrijk educatie aan te bieden van hoge kwaliteit en met een lage drempel voor de vele kinderen uit Amsterdam Oost.

Kinderen mogen zich bij onze jeugdtheaterlessen ontwikkelen als jonge, eigenzinnige makers in een echte theaterzaal. De lessen voeden de verbeelding, prikkelen de fantasie en verbreden het perspectief. Hoofdingrediënten zijn spelplezier, samenspel, improviseren, scènes maken en interdisciplinaire kennismakingen.

Lees hier meer informatie over de jeugdtheaterlessen: https://plein-theater.nl/jeugd

 

Contact

Ben of ken jij een enthousiaste theaterdocent die verdieping en kwaliteit wil brengen in de jeugdtheaterlessen? Neem dan contact op met Elise Vroonhof (coördinator jeugdtheaterlessen) via theaterlessen@plein-theater.nl

 

 

Terug naar nieuws overzicht