10-05-2024

Vacature // Plein Theater zoekt barcoördinator!

Voor 12 á 24 uur in de week als betaalde oproepkracht

Naar het theater gaan is meer dan alleen een voorstelling kijken. Onze sfeervolle Eetlokaal met keuken en bar naast het theater is van donderdag t/m zondag geopend en al meer dan 40 jaar een ontmoetingsplek voor buurtbewoners en theaterpubliek. Het Eetlokaal is gevestigd in het souterrain dat tussen 1871 en 1968 onderdeel is geweest van de personeelskantine van het voormalig Amstelbrouwerij Complex. Buiten hebben we een beschut terras dat grenst aan het Sajetplein met een kinderspeeltuin. Midden in de wijk, om de hoek van het Oosterpark en op de grens met hartje Mokum.

Sinds mei 2024 zijn wij weer van donderdag t/m zondag geopend met een eetkaart en naast een wekelijks programma in de theaterzaal worden er regelmatig activiteiten in het Eetlokaal georganiseerd. Jouw ideeën en input zijn van harte welkom. Naast het prikkelen van de smaakpupillen besteden we ruim aandacht aan een gastvrije ontmoetingsplek met een gemoedelijke sfeer, waar mensen zich welkom en thuis voelen.

Voor ons Eetlokaal zoeken wij een ervaren barcoördinator als betaalde oproepkracht die samen met een paar andere barcoördinatoren verantwoordelijk is voor het runnen van de bar!

Bekijk vacature >>

 

 

Terug naar nieuws overzicht