28-05-2021

Nieuws! // Help Plein Theater aan een nieuwe piano voor hedendaagse muziekconcerten!

Deze week, van 28 mei t/m 5 juni, doen wij mee aan de landelijke mobiele collecte actie Cultuurfonds voor een goede concertpiano in het Plein Theater. De huidige piano in Plein Theater is dríngend aan vervanging toe (!) 

Doneren kan heel gemakkelijk via onderstaande link!
 

DONEER HIER
 

Donatietip: Voor €95 kun je één van de 88 toetsen van de piano adopteren. Kies je favoriete noot en krijg een vip ticket cadeau voor één van de aankomende concerten in het Nieuwe Noten Opening Weekend!


Waarom een piano?

Plein Theater is een huiskamer voor nieuwe muziek. De serie Nieuwe Noten Amsterdam biedt een podium aan hedendaagse kamermuziek én denkers van nu, waar (inter)nationale componisten premières laten horen en er gesprekken worden gevoerd met kenners uit de Nederlandse muziekwereld. Curatoren van Nieuwe Noten Amsterdam zijn klarinettiste Fie Schouten en componiste Aspasia Nasopoulou. 

Maar ook zijn we een plek waar gerepeteerd wordt door musici, koren en theatergroepen. Als podium voor nieuwe muziek droomt Plein Theater van een goede concertpiano, namelijk een Schimmel Model 130T Traditional ! Om onze wens in vervulling te laten gaan vragen wij jouw bijdrage!
 

Mobiele collecte actie Cultuurfonds 

Het Prins Bernhard Cultuurfonds organiseert jaarlijks deze mobiele collecte actie voor cultuur-initiatieven. Meer informatie: www.cultuurfonds.nl/actie

 

 
 

 

 

Terug naar nieuws overzicht