16-05-2021

Live at Plein Theater // 16 MEI 2021 // Amsterdam Talks Sex #11: PrEPnu

Plein Theater en Zehra Handan Aydin presenteren de serie  Amsterdam Talks Sex! Intelligente conversaties over Sex en alles wat je misschien nog niet wist, maar wel hoopte!

Met de serie Amsterdam Talks Sex wil Zehra Handan Aydin seksualiteit in zijn geheel laten zien en bespreekbaar maken door verschillende mensen te interviewen met hun blik op dit onderwerp. Wij bieden de afleveringen van Amsterdam Talks Sex dan ook graag zonder drempel aan voor iedereen die hunkert naar een eerlijke en genuanceerde kijk op seksualiteit.

In deze nieuwe aflevering spreekt Handan met Charles Sopacua over onder andere hiv. Ook te gast is Sebastiaan Verboeket, de voorzitter van PrEPnu. PrEPnu is een grassroots organisatie die zich inzet voor het toegankelijker maken van PrEP in Nederland, evenals PrEP zorg. PrEP is een hiv-preventiepil, die met name gebruikt wordt door mannen die seks hebben met mannen die risico lopen op hiv.

Steun Amsterdam Talks Sex met een donatie!

 

Amsterdam Talks Sex is online live of on demand te bekijken op www.plein-theater.nl. Wanneer mogelijk ook weer met live publiek in de zaal van het Plein Theater!

 

Meer informatie over de talkshow serie ATSx >>

 

Terug naar nieuws overzicht