07-05-2021

Live at Plein Theater // 7 MEI 2021 // Amsterdam Talks Sex #10: Vrouwenhandel en prostitutie

Plein Theater en Zehra Handan Aydin presenteren intelligente en prikkelende gesprekken waarin experts gepassioneerd vertellen over hun vakgebied en ervaringsdeskundigen openhartig delen over verschillende facetten van menselijke seksualiteit.

Deze editie is te gast: Marisol van der Linden

Marisol van der Linden stichtte in 2013 samen het haar man de stichting Zonder Pardon Op Straat (ZPOS) op. Een non-profit organisatie dat voor 100 % draait op vrijwillige basis. ZPOS zet zich met passie in om de positie van slachtoffers van gedwongen prostitutie te helpen. Afgelopen jaren heeft ZPOS een aantal vrouwen kunnen helpen met diverse zaken zoals verblijfsvergunning, uitkering aanvragen, voedselbank-pakket via Voedselbank Haaglanden, kleding, cosmeticaproducten, boodschappen, maaltijden, re-integratie op de arbeidsmarkt en nog veel meer zaken.

Met de serie Amsterdam Talks Sex wil Zehra Handan Aydin seksualiteit in zijn geheel laten zien en bespreekbaar maken door verschillende mensen te interviewen met hun blik op dit onderwerp. Wij bieden de afleveringen van Amsterdam Talks Sex dan ook graag zonder drempel aan voor iedereen die hunkert naar een eerlijke en genuanceerde kijk op seksualiteit.

Je kunt ons steunen met een donatie!

 

Meer informatie over de talkshow serie ATSx >>

 

Terug naar nieuws overzicht