07-03-2021

Live at Plein Theater // 5 MRT 2021 // Amsterdam Talks Sex #7: Menopauze

Plein Theater en Zehra Handan Aydin presenteren vanaf maart 2021 nieuwe edities van de serie  Amsterdam Talks Sex! Intelligente conversaties over Sex en alles wat je misschien nog niet wist, maar wel hoopte!

In de (online) talkshows belicht Handan verschillende kanten van seksualiteit door verschillende experts te interviewen met hun blik op dit onderwerp. Actuele onderwerpen komen aan bod als de menopauze, queer community, Big Pharma en pillen voor vrije seks, vrouwenhandel en de emancipatie van het machismo.

Handan is seks, love en relationship coach voor vrouwen én mannen over de hele wereld. Met de serie Amsterdam Talks Sex wil Handan seksualiteit in zijn geheel laten zien en bespreekbaar maken.

Heel veel van wat we hebben geleerd over sex, is eigenlijk niet wat we willen weten. Veel mensen kijken bijvoorbeeld nog steeds naar porno als hun voorbeeld. En aan de andere kant van het spectrum heb je de Disneyfilms en romantische speelfilms met ideeën over hoe we ons persoonlijke leven in zouden moeten delen. Er zitten zoveel schakeringen in het echte leven. Díe wil ik graag laten zien, omdat sex de plek is waar we helemaal onszelf kunnen zijn. "

Amsterdam Talks Sex is tweewekelijks op vrijdag online live te bekijken op  www.plein-theater.nl. Wanneer mogelijk ook weer met live publiek in het Plein Theater!

Kijk je Plein Online? Steun ons met een DONATIE!

 

De eerste editie van 2021 gaat over de taboes en mythes van de menopauze. Gasten zijn Marleen Schlüter (Natuurgeneeskundige en Lichaamsgericht Psychosociaal Therapeut) en Marianne van Katwijk (Spiritueel Seksueel Vrouwen Empowerment Psycholoog).
 

Marleen Schlüter is Natuurgeneeskundig en Lichaamsgericht Psychosociaal Therapeut. In praktijk begeleidt ze onder andere vrouwen om vreugdevoller door de overgang te gaan en eenheid met zichzelf en anderen te kunnen ervaren in en na deze levensfase.

Op zoek naar intense innerlijke verbinding met zichzelf en de wereld om haar heen, is Marleen haar hele leven lerend en in ontwikkeling rondom het thema evolutie van de mensheid. Haar levensmotto:  “Leven in vrijheid, vol vertrouwen vanuit liefdevolle kracht in diepe verbinding met mezelf en anderen.”

www.marleenschluter.nl
 

Marianne van Katwijk is Spiritual Female Sexual Empowerment Psychologist/Coach die vrouwen helpt hun innerlijke wilde magie te ontketenen en hen te ontwaken voor hun natuurlijke vrouwelijke blauwdruk van opwinding en plezier, waardoor seksuele soevereiniteit en heelheid wordt gebracht.

Ze behoort tot de top 1% van holistische en geïntegreerde seksualiteitscoaches ter wereld en werkt als professionele psycholoog / coach met individuen en groepen.

www.unleashyourwildness.com


Lees hier de blog: Menopauze, een vloek of een zegen >>

Meer informatie over de talkshow serie ATSx >>

 

Terug naar nieuws overzicht