16-12-2020

Nieuws // Kerst op het plein met Omar's Latin Take Away en #BeYourSelfie

Ons theater is helaas gesloten voor publiek, maar gelukkig is het plein altijd toegankelijk voor iedereen. Het plein is het hart van een wijk. Wij maken daarom graag een geste naar onze buren in de kerstperiode door het plein mooi te versieren én iets extra's te doen. Kom eens langs op het Sajetplein voor een onvergetelijke selfie of een Colombiaanse buñuelo!


Omar's Latin Take Away

Vanaf 20 december op woensdag t/m zondag van 12:00 tot 21:00

Kom eens langs bij Omar's Latin Take Away! Hier kun je heerlijke koffie en de lekkerste Colombiaanse hapjes halen. In samenwerking met Stichting Blije Buren kunnen stadspassers met een groene stip op woensdag, vrijdag en zondag een gratis kop soep halen! Neem je eigen soepbakje mee of krijg er een van ons voor 50 cent.
 

Menukaart

Contact: Omar Alexis Parra Ramirez

Eetlokaal@Plein-theater.nl | 06 18 50 90 64

 

#BeYourSelfie @PleinTheater

Vanaf 20 december

Wij maken speciaal voor deze gelegenheid beeltenissen op het Sajetplein, waar je met je vriend, vriendin of familielid onvergetelijke selfies kunt maken! En daarbij hoort natuurlijk óók een onwijs gezellige kerstboom!

Wij garanderen hierbij een mooie ervaring waarmee je je op gepaste afstand met iedereen en alle plekken op de wereld kunt verbinden.

En roepen op om deze mooie selfies te delen op instagram met de beschrijving #BeYourSelfie @PleinTheater !

Terug naar nieuws overzicht