11-12-2020

Live at Plein Theater // 10 DEC 2020 // NO-MAN'S-LAND MARATHON

No Man’s Land zijn interdisciplinaire dansjams waar dansers en performers van verschillende disciplines en met verschillende ervaringen elkaar ontmoeten en de interactie aangaan om tot nieuwe composities te komen.

Danser/choreograaf Vincent Verburg van Movementalist nodigt jou uit om deel te nemen aan improvisatiesessies, waar niets vast staat, alles mogelijk lijkt en waar alles voor het oog van het publiek ontstaat: Dans, muziek, tekst, spoken word en visuele kunst! Het publiek is onderdeel van de zoektocht naar leidt naar nieuwe ideeën en spannende, chaotische, confronterende en poëtische beelden.

Elke No Man’s Land staat op zichzelf en per avond stelt curator Vincent Verburg de line-up samen, om zo tot verrassende combinaties te komen.

Tijdens de No Man’s Land sessies kan het publiek het onverwachte verwachten, verrassen de performers elkaar, staan ze in het moment en is de regie en choreografie in handen van ieder die op het podium staat en de techniek doet. Ieder maakt zijn of haar keuze. Het risico dat het niet lukt en faalt is een basisonderdeel van “instant composition”. Dat maakt het voor zowel de artiesten en het publiek spannend en elke avond uniek!

Online kijken? Doe dan een DONATIE!

 

 

Terug naar nieuws overzicht