22-11-2020

Vrije Vloer Podcast #5 : Gita Hacham (Creatief schrijven)

Deze week presenteren wij de Vrije Vloer Podcast! Elke dag van 18 t/m 22 november zetten wij een nieuwe aflevering online op Soundcloud en kun je deze samen met onze andere online programma's vinden op de Plein Online pagina op onze website!

In deze Vrije Vloer Podcast gaat directeur Berith Danse in gesprek met de makers van Meemaakpodium De Vrije Vloer 2020: Vincent Verburg, Dayna Martinez Morales, Merel Smitt, Jurrien van Rheenen en Gita Hacham.

Sommige van deze makers zijn al langere tijd betrokken bij het Plein Theater, anderen pas sinds kort. Ieder van hen beschikt over andere skills en werkervaring. Ze weten heel goed hoe ze mensen op het podium moeten laten schitteren. Maar door hun eigen achtergronden ook hoe het is om een buitenstaander te zijn, een minderheid te vertegenwoordigen of wat het kost om authentiek te blijven.

In deze Podcast krijg je in verrassende diepte-interviews de kans om meer te weten te komen over de makers achter het Meemaakpodium De Vrije Vloer!

Wie zijn zij? En wat doen zij eigenlijk allemaal in het Plein Theater?
 

In Vrije Vloer Podcast #5 gaat Berith Danse in gesprek met schrijver, regisseur en kunstenaar Gita Hacham. Vanuit haar brede scholing – van de Filmacademie tot Das Arts heeft zij zich ontwikkeld tot een interdisciplinaire maker. Ze schrijft toneelstukken en scenario’s en regisseert zowel eigen werk als dat van anderen. In het Plein Theater leidt ze het Vrije Vloer project Creatief Schrijven.

Ontdek in deze Podcast meer over de achtergrond van Gita Hacham. Van het begin van haar schrijfcarrière tot aan het opzetten van haar eigen opleiding, haar methodiek, de inspiratie daarachter en meer!

Terug naar nieuws overzicht