02-10-2020

Live at Plein Theater // 01 OKT 2020 // NO-MAN'S-LAND

Locked down? Move on!

No Man’s Land zijn interdisciplinaire dansjams waar dansers en performers van verschillende disciplines en met verschillende ervaringen elkaar ontmoeten en de interactie aangaan om tot nieuwe composities te komen.

Tijdens de No Man’s Land sessies kan het publiek het onverwachte verwachten, verrassen de performers elkaar, staan ze in het moment en is de regie en choreografie in handen van ieder die op het podium staat en de techniek doet. Ieder maakt zijn of haar keuze. Het risico dat het niet lukt en faalt is een basisonderdeel van “instant composition”. Dat maakt het voor zowel de artiesten en het publiek spannend en elke avond uniek!
 

In deze editie ontmoeten elkaar:

Dans: Cherif Zaouali, Jorijn Vriezendorp, Alexandra Loembe, Meis Koster, Vincent Verburg, Bass: Jonathan Nagel Drums: Robbert van Hulzen Licht: Petyr Veenstra

 

WIL JIJ MEEDOEN?

Om deel te nemen aan een No Man’s Land sessie kan je je opgeven bij Vincent via Dans@plein-theater.nl!

Voordat je het podium opgaat wordt er deelgenomen aan de practices ‘IMPULSE’ met Vincent Verburg en Dayna Martinez Morales, om zo kennis te maken met improvisatie. Vincent Verburg leidt onder andere deze practices en biedt tools waarmee geïmproviseerd kan worden. Afhankelijk van hoe de practices gaan kan er gekeken worden naar de deelname aan een livesessie in het PLEIN THEATER.

Meer informatie >>

 

Watch online? Then you can support No-man's-land by making a DONATION!

No PayPal account? You can also deposit at NL35 INGB 0006 024836, attn Stichting PodiumPartners, stating 'Donation No-man's-land'

Terug naar nieuws overzicht