17-08-2020

Nieuws // Extra weekend te zien! Zijspoor door Ibrahim Mousa

Er is nog een extra weekend om Zijspoor van Ibrahim Mousa te zien in het PLEIN THEATER!

Zaterdag 22 augustus
15:00 >> TICKETS
17:00 >> TICKETS

Zondag 23 augustus
15:00 >> TICKETS
17:00 >> TICKETS

Een kritische cabaret-monoloog over een spoorwegmedewerker in tijden van de crisis!

Zijspoor functioneert vanuit meerdere lagen en verbindt de werkelijkheid van de reizigers met die van de individuele spoorwegmedewerker op meerdere niveaus. Feitelijke werkelijkheid (wat komt erbij kijken als een trein vertraagt), sociale werkelijkheid (mensen in NL onderling), economische werkelijkheid (context van crisis) en spirituele/existentiele werkelijkheid. In Zijspoor krijgt de toeschouwer via de spoorwegmedewerker een kijkje achter de schermen van iets waar je als reiziger veel mee te maken hebt. Het is een ontroerende en grappige voorstelling die mensen aan het denken zet! Reist u met ons mee? Ik wens u een goede reis!

Zijspoor biedt perspectief voor het nieuwe normaal, een kijkje in het leven van mensen in de corona-crisis, de invloed van deze crisis op onze manier van leven en hoe de wetten een grote invloed hebben op onze vrijheid. Crisis betekend beperking van de vrijheid richting de politiestaat!

Concept, tekst en spel: Ibrahim Mousa Regiebegeleiding: Sytske van der ster

 

Let op: Voor een bezoek aan het theater kun je alleen vooraf online een kaartje kopen. Er is voorafgaand aan de voorstelling geen kaartverkoop aan de deur.

In verband met de huidige corona regelgeving willen wij u graag attenderen op onze maatregelen; lees deze hier >

Terug naar nieuws overzicht