18-06-2020

Live at Plein Theater // 18 JUNI 2020 // White snake ( een online performance als een schets) van Deep Boel en Robert Steijn

Deep Boel en Robert Steijn maken een reis door verschillende lagen van het collectief bewustzijn. Ze creëerden een aantal korte dans en muziek meditaties waarbinnen kunst en spiritualiteit steeds samenvallen. In het maakproces spraken ze over het heilzame effect van verschillende geluidsfrequenties, de kracht van vibraties. Ze houden van bewegingen en muziek die het hart openen en de toeschouwer oproepen om met een hernieuwde sensitiviteit naar lichaam & landschap te luisteren.
 

De voorstelling duurt vijftig minuten en is een hommage aan Petra Agterof, Matt Mullican, Dan Graham, inheemse stammen in de Amazone, de kolibri, de schilderkunst van de aboriginals, Mexicaanse folklore kunst, stenen en mineralen, Tibet, Makkumer borden, Penone, Martin Kippenberger, San Miguel, Jezus, Oxumare, Richard Long, Sebastian Holzhuber, GerHard Richter, de derwisj, Ricardo Rubio/The school of tender thinking.

Voor de pandemie van Covid19 uitbraak werkte Robert deels in Latijns Amerika, deels in Europa. Overal waar hij werkte, ontmoette hij genezers en sjamanen, die hem hielpen bij het hervinden van de magie in het theater. In Sao Paolo is hij geïnitieerd in de slangengod Oxumare. Deep zeilde een aantal jaren de wereld rond en organiseerde reizen voor mensen die een zeilvakantie met meditatie en mindfulness wilden combineren.

Tijdens de pandemie belanden ze beiden terug in Nederland en ontstond 'White snake', een eerste samenwerking.

muziek: Deep Boel dans: Robert Steijn

 

Online kijken? Dan kun je de artiesten steunen door een DONATIE te doen! Geen PayPal account? Geen PayPal account? Je kunt ook een bedrag storten op NL35 INGB 0006 024836, tav Stichting PodiumPartners, ovv 'Donatie White Snake'

Terug naar nieuws overzicht