18-06-2020

Live at Plein Theater // 17 JUNI 2020 // Amsterdam Talks Sex #2: Zehra Handan Aydin & Laucyna Bodaan

Zehra Handan Aydin is een nieuwe serie gestart in het PLEIN THEATER: Amsterdam Talks Seks!

Intelligente conversaties over Sex en alles wat je misschien nog niet wist, maar wel hoopte!


In Amsterdam Talks Sex wil Handan seksualiteit in zijn geheel laten zien, door verschillende mensen te interviewen, met hun blik op dit onderwerp.

Sexualiteit heeft vele facetten. In onze historie hebben we vele misconcepties over onze seksuele evolutie. In de serie van Amsterdam Talks Sex willen we met verschillende mensen dieper ingaan op het onderwerp.
 

Handan heeft de afgelopen 20 jaar gewerkt als leidinggevende binnen verschillende organisaties. De laatste 3 jaar is ze getraind als sex, love and relationship coach voor vrouwen over de hele wereld.

Handan geeft trainingen en workshops. Ze heeft ook de connectie gevonden met natuurlijke schoonheid door oefeningen voor je gezicht, als een weerwoord voor de fashion trend van botox and fillers. Werken met het lichaam, met je mind en voeding zijn onderwerpen die ze al een lange tijd bestudeert. Veel vrouwen laten zich labellen vanuit buitenaf, terwijl zij juist zoekt naar de innerlijke kracht, met natuurlijke oplossingen om je schoonheid maar ook je sexyness te vinden.


In deze tweede editie is te gast: Laucyna Bodaan, Nederlands eerste Vagina coach en oprichter van Yonify. Bodaan bied service aan vrouwen die vaginale klachten hebben of gewoon met vragen lopen te kampen. Haar motto is de vagina bespreekbaar te maken hetzij vaginale klachten, vragen over natuurlijke verzorging, maar ook sexuele klachten. Verder werkt ze alleen met natuurlijke producten en adviseert ze vanuit de natuurlijke hoek.

www.empressefuajimdo.com

Online kijken? Dan kun je Amsterdam Talks Sex steunen door een DONATIE te doen! Geen PayPal account? Je kunt ook een bedrag storten op NL35 INGB 0006 024836, tav Stichting PodiumPartners, ovv 'Donatie Amsterdam Talks Sex'

Terug naar nieuws overzicht