31-05-2020

Live at Plein Theater // 31 mei 2020 // Amsterdam Talks Sex #1: Handan Aydin & Marcia Sanders

Zehra Handan Aydin start een nieuwe serie in het PLEIN THEATER: Amsterdam Talks Seks!

Intelligente conversaties over Sex en alles wat je misschien nog niet wist, maar wel hoopte!


In Amsterdam Talks Sex wil Handan seksualiteit in zijn geheel laten zien, door verschillende mensen te interviewen, met hun blik op dit onderwerp.

Sexualiteit heeft vele facetten. In onze historie hebben we vele misconcepties over onze seksuele evolutie. In de serie van Amsterdam Talks Sex willen we met verschillende mensen dieper ingaan op het onderwerp.
 

Handan heeft de afgelopen 20 jaar gewerkt als leidinggevende binnen verschillende organisaties. De laatste 3 jaar is ze getraind als sex, love and relationship coach voor vrouwen over de hele wereld.

Handan geeft trainingen en workshops. Ze heeft ook de connectie gevonden met natuurlijke schoonheid door oefeningen voor je gezicht, als een weerwoord voor de fashion trend van botox and fillers. Werken met het lichaam, met je mind en voeding zijn onderwerpen die ze al een lange tijd bestudeert. Veel vrouwen laten zich labellen vanuit buitenaf, terwijl zij juist zoekt naar de innerlijke kracht, met natuurlijke oplossingen om je schoonheid maar ook je sexyness te vinden.


In de eerste editie is te gast: Marcia Sanders

Marcia Sanders leid sinds 2010 de Tantric Yoga School / School of Shakti en heeft haar roots in Raja Yoga en de Hindoeïstischie Shakti Tantra.

Na een 6 jarige studie aan het Raja Yoga Instituut o.b.v.  Ajita kwam in 2005 Tantra op haar pad via Osholeela met  Gitama en  Hariprem. In 2006 is ze met met haar toenmalige partner naar India vertrokken en onderricht gehad van de Tantrika  Sri Param, een Kali Devotee.

Marcia heeft daar inwijdingen gehad en werd gegrepen door de Mahavidyas, 10 Wisdom Goddesses uit de Tantric Yoga. Waarin de energie van de Sacred Prostitute, Maria Magdalena en Kali centraal staan die ‘door haar heen werken’. Hierdoor namen haar lessen een andere vorm aan meer gericht op de Divine Feminine en Shakti Energy.

In de loop der jaren is de school gegroeid tot een betrouwbaar instituut met een breed en gevarieerd aanbod om vrouwen in hun vrouwelijke kracht te zetten, hun seksualiteit te ‘ownen’ en een licht en inspiratiebron te zijn voor andere vrouwen. Regelmatig wordt ze uitgenodigd als spreker voor festivals, symposia, masterclasses etc.

 

Je kunt Amsterdam Talks Sex steunen door een DONATIE te doen!

Geen PayPal account? Je kunt ook een bedrag storten op NL35 INGB 0006 024836, tav Stichting PodiumPartners, ovv 'Donatie Amsterdam Talks Sex'

Terug naar nieuws overzicht