30-05-2020

COVID-19 update // Corona maatregelen PLEIN THEATER

Lieve bezoekers van het PLEIN THEATER,

Donderdag 19 november mag ons theater weer open! Wij kijken er naar uit jullie weer te mogen verwelkomen! 

Wij zorgen voor de nodige hygiëne en maatregelen voor een veilig en prettig bezoek aan ons theater.

In verband met de huidige corona regelgeving willen wij u graag attenderen op de volgende maatregelen:


THEATER

Kaartverkoop: Voor een bezoek aan het theater kunt u alleen vooraf online een kaartje kopen. Er is voorafgaand aan de voorstelling geen kaartverkoop aan de deur.

Maximaal aantal plaatsen: U kunt maximaal 4 tickets kopen op voorwaarde dat de tickets bestemd zijn voor personen uit één gezamenlijk huishouden. Voor bezoekers die niet uit hetzelfde huishouden komen vragen wij om apart van elkaar tickets te kopen. Op deze manier kunnen wij anticiperen op het aantal bezoekers en plaatsen.

*Bij jeugdtheatervoorstellingen wordt er een verschil gemaakt tussen volwassenen en kinderen <12. Voor kinderen geldt de 1,5m afstandregel niet.


Gezondheidscheck: Wij stellen bezoekers voorafgaand aan de voorstelling de volgende vragen over de gezondheid:

Indien u een van de vragen met ja beantwoord, verzoeken wij u niet naar de voorstelling te komen


Bezoekersprotocol: Wij zorgen voor de nodige hygiëne en maatregelen voor een veilig en prettig bezoek aan ons theater. Er zijn o.a. routeringen aangebracht en er zijn hygiënezuilen op diverse plekken. Bij de ingang wordt u verwelkomt door onze voorstellingscoördinator. Wij vragen u de aanwijzingen van de voorstellingscoördinator op te volgen.

EETLOKAAL

In verband met de aangescherpte maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus is ons Eetlokaal in ieder geval t/m half december 2020 gesloten. Wij hopen jullie snel weer te mogen ontvangen voor een hapje en een drankje!

Terug naar nieuws overzicht