05-04-2020

Nieuws // Vier 5 mei met de Vrijheidsmaaltijdsoep!

Wij nodigen je uit om samen te eten. Zo vieren wij samen de vrijheid! Hoe?

Op 5 mei tussen 14:00 en 20:00 kun je bij het PLEIN THEATER op het Sajetplein in Amsterdam Oost een gratis blik (3 a 4 personen) of warme kop Vrijheidsmaaltijdsoep komen halen.

Op 5 mei 2020 zouden op meer dan 100 plekken in de stad Amsterdammers aanschuiven voor een Vrijheidsmaaltijd om te vieren dat we in een vrije stad leven. Omdat we vanwege de coronamaatregelen helaas niet meer samen kunnen eten, heeft het Amsterdams 4 en 5 mei comité een mooie manier bedacht om toch samen stil te kunnen staan bij Bevrijdingsdag 2020. Wij roepen samen met hen Amsterdammers op om op 5 mei samen - aan duizenden tafels in de stad - dezelfde maaltijd te eten: de Vrijheidsmaaltijdsoep. Een cadeau aan de stad!

Michelin-chef Joris Bijdendijk en Samuel Levie zijn uitgenodigd om ‘de smaak van de stad’ te vangen in deze (veganistische) Vrijheidsmaaltijdsoep en het blik is ontworpen door kunstenaar Piet Parra

Wij hopen dat er zoveel mogelijk Amsterdammers van de soep kunnen eten. En vinden het heel belangrijk om in deze periode iets te kunnen doen voor onze buren en bezoekers. Daarom kun je op 5 mei tussen 14:00 en 20:00 ook bij het PLEIN THEATER op het Sajetplein in Amsterdam Oost een gratis blik of warme kop soep komen halen. Eet je met ons mee?

Let op: Alleen take away en zolang de voorraad strekt!

www.Vrijheidsmaaltijdsoep.nl

Terug naar nieuws overzicht