18-12-2020

Live at Plein Theater // 16 DEC 2020 // Amsterdam Talks Sex #7: Huidhonger

Intelligente conversaties over Sex en alles wat je misschien nog niet wist, maar wel hoopte!

In de serie Amsterdam Talks Sex interviewt Zehra Handan Aydin verschillende mensen met hun blik op seksualiteit. Deze editie is met directeur van Plein Theater Berith Danse en gaat over het thema huidhonger!

Huidhonger

Een van onze eerste behoeftes is fysiek contact. In het afgelopen jaar hebben we veel minder fysiek contact gehad dan dat we normaal zouden hebben. Alleenstaanden gaven aan dat er bijna geen mogelijkheid was om iemand te ontmoeten, laat staan om fysiek contact te hebben. Hoe belangrijk is het om daadwerkelijk contact te hebben? Vrouwen onderling hebben van oudsher (de pre corona tijd) vaak meer fysiek contact, terwijl het voor mannen in de westerse wereld vaak alleen geoorloofd leek te zijn om dit te doen door seksueel contact.  Hoe stil je huidhonger?

***

Zehra Handan Aydin is sex, love and relationship coach voor vrouwen over de hele wereld.

Handan Aydin heeft de afgelopen 20 jaar gewerkt als leidinggevende binnen verschillende organisaties, zoals de gemeente Amsterdam, Politie Academie, Rechtspraak en is ze 10 jaar bestuurder en directeur geweest van drie niet gesubsidieerde sociaal culturele ondernemingen. 

Handan geeft als ondernemer trainingen en workshops. Werken met mind, voeding, lichaam zijn onderwerpen die ze al een lange tijd bestudeert. Veel vrouwen laten zich labellen vanuit buitenaf, terwijl zij juist zoekt naar de innerlijke kracht, met natuurlijke oplossingen om je schoonheid maar ook je sexyness te vinden.

Website Amsterdam Talks Sex

***

Online kijken? Steun Plein Theater met een DONATIE!

Back to news overview