12-04-2020

Plein Theater start crowdfunding: Steun het Plein Theater nu!

 

 

 

Friday 30 October
© Pablo Alanes
Theater // 19:00 // € 10
The Role of the Body! NOW!
Read more >>>

Subscribe to our newsletter

We are open again!

With enthusiasm, we announce that we are open again since June 1th, within the possibilities that are now offered. We are looking forward to welcoming you again!

Ticketsales for june have started! View our latest newsletter here and look at www.plein-theater.nl/agenda for our program and tickets!

Our café/restaurant is open from tue to sun, 12:00 to 21:00, for delicious coffee, lunch en diner with Latin American / Colombian specialities.

Look for the menu and how to make a reservation at www.plein-theater.nl/eetlokaal

 

24-10-2020

24 OKT Amsterdam Talks Sex #5: Homoseksualiteit

In deze editie gaat Amsterdam Talks Sex in op het thema homoseksualiteit; Hoe sexy is het om homo te zijn?
Read more >>>
23-10-2020

Plein Theater start crowdfunding: Steun het Plein Theater nu!

Plein Theater start een crowdfunding en roept cultuurliefhebbers, bezoekers, buurtbewoners en iedereen met een hart voor het Plein Theater op om steun te bieden in de corona-crisis.
Read more >>>
23-10-2020

PLEIN THEATER overhandigt handtekeningen van petitie aan wethouder van Kunst en Cultuur Touria Meliani.

Drie weken terug is Plein Theater een petitie gestart en verzoekt daarmee de Gemeente Amsterdam, en in het bijzonder wethouder van Kunst en Cultuur Touria Meliani, om financiële steun te verlenen voor het behoud van het theater. De petitie is meer dan 1600 keer ondertekend.
Read more >>>
15-10-2020

Interview with Dorit Weintal about TRUST (On the 22th of october at Plein Theater)

Dorit Weintal is a multidisciplinary artist, dancer and choreographer. In TRUST, her latest project, she thoroughly explores how we trust when we walk the path of the unknown. The path of extreme insecurity. A yearlong research resulted in a dance film, a documentary film, dance performances and a music concert with refugees and asylum seekers.
Read more >>>
29-09-2020

PLEIN THEATER start petitie wegens bedreiging voortbestaan!

Een podium van de wereld om ons heen met een internationale oriëntatie: Het PLEIN THEATER is een unieke plek in Amsterdam Oost met theater, dans en muziek voor kinderen, jongeren en volwassenen. Helaas dreigt er na een bestaan van 38 jaar sluiting door de nasleep van Covid19 én de afwijzing voor structurele steun.
Read more >>>
28-09-2020

Over Grenzen/ Borders, een visuele theatershow door Cat Smits

Bekijk deze video over de totstandkoming en work in progress van Grenzen/ Borders, een visuele theatershow door Cat Smits. Op 2 en 3 oktober (première) te zien in Plein Theater!
Read more >>>
20-09-2020

De week van Karina Holla | Oorlogsvrouwen

PLEIN THEATER presenteert van 25 t/m 28 november De week van Karina Holla; Een verdieping op de voorstelling Oorlogsvrouwen en een ode aan het werk van de Nederlandse mimespeelster, actrice, choreografe en regisseuse Karina Holla en haar betekenis voor het theater.
Read more >>>
30-05-2020

Corona maatregelen PLEIN THEATER

In verband met de huidige corona regelgeving stellen wij de volgende maatregelen:
Read more >>>
24-03-2020

Nieuwe Noten Amsterdam najaar 2020 - kaartverkoop gestart in samenwerking met Muziekgebouw.

PLEIN THEATER en Muziekgebouw presenteren samenwerking en zijn kaartverkoop Nieuwe Noten Amsterdam gestart met vier concerten in najaar 2020.
Read more >>>