Gastprogrammering
Saturday 15 February
Theater // 15:00 // € 8
Hip Hop Hoera The Remix (4+) - Don't Hit Mama

Line up: Don't Hit Mama
Open: 15:00 - 16:00 hrs
Tickets: € 8 / Online: €7 /€8,50 | Aan de deur: €8 / €9,50
Tickets

Interactieve hiphop voorstelling voor jong publiek

Na het grote succes van Hip Hop Hoera! gooit Don’t Hit Mama de hit uit 2016 in The Remix. Drie fenomenale urban dansers shaken en grooven in een humoristische hiphopvoorstelling over ik, jij en wij.

Wie ben ik, wie ben jij en zullen we samen in een groepje? Over vriendschap, jezelf zijn en anders zijn.
Met funky moves en vrolijke animaties nemen de dansers je mee op een speels avontuur. Hip Hop Hoera The Remix is zeker niet kinderachtig. De hiphopklassiekers knallen uit de boxen en de kidsproof samples zijn voor ouders een trip down memory lane. De voorstelling is krachtig en vrolijk maar laat ook ruimte voor gevoel. En natuurlijk mogen de kinderen aan het eind van Hip Hop Hoera The Remix lekker mee dansen! 

Honey Eavis toont met het grappige Hip Hop Hoera dat hiphop ook een hele geschikte dansstroming voor jongere kinderen is.’ – Theaterkrant over Hip Hop Hoera

Over de choreograaf
Choreograaf Honey Eavis tilt met Hip Hop Hoera The Remix haar succesvoorstelling naar een volgend level. The Remix is een vernieuwde versie van het origineel uit 2016. Samen met de dansers geeft ze de hiphopvoorstelling meer diepte en betekenis en vergroot ze verschillen juist uit. Hip Hop Hoera The Remix gaat nog meer dan het origineel over vriendschap. ‘Het is belangrijk om juist kleine kinderen ervan bewust te maken dat je samen sterker staat. Je bent nooit echt alleen. Kijk om je heen, je vrienden zijn er voor je!

 

https://www.youtube.com/watch?v=xSddX_HXbG0&feature=youtu.be