Gastprogrammering
Sunday 10 November
Theater // 13:30 // € 11
VRIJE VLOER: Talk#2: Fair Practices

Genre: Talk
Open: 13:30 - 14:15 hrs
Tickets: € 11 / Online: €10 / €8 / €6,50 | Aan de deur: €11 / €9 / €7,50
Tickets

PLEIN THEATER presenteert het eerste VRIJE VLOER Festival van 7 t/m 17 november, met twee weken lang literatuur, muziek, dans, theater, talks, kunst én presentaties van onze makers en meemakers theatermaken, schrijven en dans! Meer informatie over het festival >>

 

Tijdens het VRIJE VLOER Festival  zijn er praat programma’s met makers, meemakers en publiek. Deze TALKS worden geleid door Mireille Bruin.


Mireille Bruin is een veelomvattende powervrouw van 40 jaar, woonachtig in Amsterdam  Ze is energiek, gepassioneerd, spiritueel, open-minded, direct, nieuwsgierig, leergierig en heeft een sterk onderzoekend karakter. Een vrouw met zelfkennis en vertrouwen, die de gave bezit dit over te dragen op eenieder die zich met haar omgeeft. Haar werkwijze is sterk intuïtief en gebaseerd op passie en fascinatie voor het menselijk handelen. Mireille weet feilloos een balans aan te brengen tussen persoonlijke benadering en vakkennis.


Talk #2: Fair Practices in de Cultuursector.
 

Met Fie Schouten, winnaar van de Nieuw Geneco Fair Practice Compositieopdracht Award prijs en curator van Nieuwe Noten Amsterdam, Aspasia Nasopolou, curator van Nieuwe Noten Amsterdam en Yvonne Ristie, voorzitter FNV Kunstenbond.