Gastprogrammering
Wednesday 09 October
Theater // 10:00 // € 7
ROSE stories & Studio Figur: SSST! 2+

Genre: Poppen- en figurentheater
Open: 10:00 - 10:40 hrs
Tickets: € 7
Tickets

ROSE stories & Studio Figur: SSST! 2+

Midden in het bos, tussen de bomen en het gras, ontmoeten we drie jagers. SSST! Stil! Want ze hebben een plan. Ze gaan een vogel vangen, de mooiste en meest kleurrijke die ze ooit hebben gezien. Ze sluipen dichterbij. Heel zachtjes. Maar dan... HOI! Het kleinste jagertje zwaait vrolijk naar de vogel. SSST! Stil! De twee grootste jagers zwaaien met hun netje en... de vogel vliegt weg. Maar de jagers geven niet zo makkelijk op. Want ze hebben een plan!Alleen lijkt het kleine jagertje iets anders van plan te zijn...InSSST!neem je samen met je kind plaats midden in het bos. Tussen boomstronken en mos kijk je naar de avonturen van deze drie jagers en het vogeltje. Een fantasie-prikkelende beleving met muziek,dierenpoppen en veel kiekeboe-effecten.

Over de artiest
Studio Figur is het jonge gezelschap van Noufri Bachdim en Pluck Venema. Met een verrassend samenspel van poppen, live video en muziek, nemen ze kinderen, maar zeker ook volwassenen, mee in prachtige, beeldende voorstellingen. Een nieuw, poëtischgeluid in het Nederlandse (jeugd)figurentheater.SSST! wordt gemaakt met begeleiding van René Geerlings (BonteHond) en in coproductie met ROSE stories. De producent van o.a. MELK & DADELS en NOUMI, ZUSJE ZEVEN, bekroond met de Gieskes-Strijbis Podiumprijs.

Ssst! is een initiatief van de Amsterdamse theaters Bijlmer Parktheater, Internationaal Theater Amsterdam, Theater De Krakeling,  De Meervaart, Plein Theater en Podium Mozaïek.

Regie: Noufri Bachdim Spel: Wensley Piqué en Pluck Venema Vormgeving: Yannick Verweij en Pepe Heijenberg Poppen: Pluck Venema Muziek: Cengiz Arslanpay en Sebastiaan Bax Artistieke begleiding: René Geerlings Foto: Noufri Bachdim