Gastprogrammering
Thursday 09 May
(c)Kamerich & Budwilowitz
Theater // 11:00 // € 7
PAK 'M (3+) - BonteHond

Genre: Slapstick
Open: 11:00 - 11:35 hrs
Tickets: € 7 / Online: €7 / €8,50 | Aan de deur: €8 / €9,50
Tickets

Laat je meevoeren in de flitsende wereld van PAK’M! 

Een heuse achtervolging met de nieuwste camouflagetechnieken, klassieke misverstanden en spannend achter-elkaar- aange-ren op een speelvlak van 5 bij 5. Wie pakt uiteindelijk wie? En heeft hij dan wel de juiste te pakken? En is de weg niet veel leuker dan het uiteindelijke doel?

We zien drie ogenschijnlijk “volwassen” presentatoren in een tv-studio vechten om aandacht. Allemaal willen ze de microfoon. En daar waar er twee vechten om één been gaat de derde er mee heen, genoeg reden voor een race met een verrassende eindstreep. Het fantasievolle decor biedt veel mogelijkheden tot verstoppen, wegduiken en het betere poppenkastspel. Zo ontstaat een voorstelling in de geest van Tom en Jerry, De Dikke en de Dunne, Road Runner en Bugs Bunny maar dan op Duploniveau. Voor de allerkleinsten en iedereen die het stiekem nog steeds leuk vindt om verstoppertje te spelen.

 

PAK’M is de opvolger van de peuterhit AaiPet die de afgelopen drie jaar meer dan tienduizend kinderen over de hele wereld op het puntje van hun stoel kreeg. Wederom met medemaker en componist Wim Conradi en acteur Dionisio Matias. Een sterk fysieke voorstelling voor jong en oud, die minstens zo leuk voor volwassenen is als voor kinderen. Language No Problem.

 

"De doldwaze slapstickvoorstelling PAK ‘M zit snedig goed in elkaar" ★★★★ - De Volkskrant

​​​​​​​

BonteHond maakt uitdagend, toegankelijk theater voor jong publiek en publiek dat zich jong voelt.

Regie: René Geerlings Medemaker/Soundtrack: Wim Conradi Spel: Milan Boele van Hensbroek, Dionisio Matias, Linda Zijl Dramaturgie: Judith Faas Regie-assistente: Annelies Appelhof Decor: Tom de Meer, René Geerlings Kostuums: Judith de Zwart Productie: Judith Oostrom Visagie: Tessa Hornstra Foto: Kamerich&Budwilowitz/EYES2