Gastprogrammering
Saturday 04 December
©PaulinaMatusiak&EddyWenting | Plein Theater
Theater // 15:00 // € 13
Amsterdam Talks Sex #3.3: Erotische vertellingen

Line up: Zehra Handan Aydin (host), Natasja van Loon en Karin Giphart
Open: 15:00 - 16:00 hrs
Tickets: € 13 / CJP/ Student: €11 | Stadspas groene stip: €4,50 | Ticketprijzen zijn inclusief een consumptie bij de bar | Online zijn kaarten €1 goedkoper dan aan de deur
Tickets

Plein Theater en Zehra Handan Aydin presenteren vanaf november 2021 een derde seizoen van de talkshowserie Amsterdam Talks Sex!; intelligente conversaties over Sex en alles wat je misschien nog niet wist, maar wel hoopte!

Handan is seks, love en relationship coach voor vrouwen én mannen over de hele wereld. In de talkshows belicht Handan verschillende kanten van seksualiteit door verschillende experts te interviewen met hun blik op dit onderwerp. Met de serie Amsterdam Talks Sex willen we seksualiteit in zijn geheel laten zien en bespreekbaar maken. 

Goede gesprekken in intieme setting, live en van dichtbij mee te maken in Plein Theater! Tijdens de talksshows worden er ook opnames gemaakt voor online uitzendingen.


Erotische vertellingen

Een schrijfster als Kate Chopin (1850-1904) was genoodzaakt om de erotiek in haar verhalen onderhuids broeierig te houden, omdat rechtstreeks benoemen nooit geaccepteerd zou worden van een vrouw. Dat taboe werd doorbroken door Anaïs Nin en haar grensverleggende erotische verhalen. Hoe is het nu, in onze eigen tijd, gesteld met de vrouwelijke erotica? Het grootste verkoopsucces is 'Fifty Shades of Grey' door E.L. James, die het stilistische misbaksel 'a Christian Grey flavored lollypop' muntte. Is het ook nu weer problematisch geworden voor vrouwen om direct, en dus rauwer, over seks te schrijven? 


In deze editie van Amsterdam Talks Sex zijn niemand minder te gast dan erotisch sprookjesschrijfster Natasja van Loon en schrijfster Karin Giphart!
 

Natasja van Loon is publicist en sprookjesverteller, en als redacteur verbonden aan tijdschrift Zone 5300 over strips, cultuur & curiosa, en Stripdagen Haarlem. In haar erotische sprookjes breekt ze een lans voor seksuele autonomie van de vrouw.

Karin Giphart is een Nederlandse auteur en singer-songwriter en gebruikt daarnaast alle soorten media vormen om verhalen te vertellen, zoals videoclips en online escaperooms. Momenteel is ze bezig met een verhalenbundel met seks anecdotes die mensen aan elkaar vertellen. Haar romans Maak me Blij en Iets tussen broer en zus werden eerder al geroemd om de expliciete seksscenes. 

 

Kijk hier afleveringen terug uit vorig seizoen!

Website Amsterdam Talks Sex