Friday 14 May
Theater // 20:00 // € 0
Academie voor Theater en Dans: Hoe dan ook festival
Lees meer >>>

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Lieve bezoekers,

Voor ons toekomstperspectief hebben wij nog steeds jouw steun nodig. Draag jij een warm hart toe aan ons theater en geef jij het PLEIN THEATER graag een extra steun in de rug in deze periode? Steun ons met een donatie!

07-05-2021

Live at Plein Theater // 7 MEI 2021 // Amsterdam Talks Sex #10: Vrouwenhandel en prostitutie

Met de serie Amsterdam Talks Sex wil Zehra Handan Aydin seksualiteit in zijn geheel laten zien en bespreekbaar maken door verschillende mensen te interviewen met hun blik op dit onderwerp. Deze editie is te gast: Marisol van der Linden.
Lees meer >>>
05-05-2021

Live at Plein Theater // 4 MEI 2021 // Theater Na de Dam: Het hol van de leeuw - Plein Theater in samenwerking met PACT+ en Amsterdam Klezmer Band

Jongeren uit Amsterdam Oost verdiepen zich onder leiding van theatermakers Berith Danse en Isa van Dam in de geschiedenis van Amsterdam Oost ten tijde van de Tweede Wereldoorlog. Hun onderzoek vormt de basis voor de livestream Het hol van de leeuw.
Lees meer >>>
04-05-2021

Nieuws // Academie Theater en Dans, Theaterdocent 3 presenteert 'Hoe dan ook festival' in Plein Theater!

De derdejaars studenten van de opleiding Theaterdocent maken hoe dan ook een voorstelling. Koste wat het kost, wat er ook op ons afkomt en in hoeveel bochten we ons nog moeten wringen; er gebeurt hoe dan ook iets.
Lees meer >>>
10-03-2021

Verwacht! // Movement Expo Aceleratio in de NDSM Fuse!

Dans- & theatercollectief Movementalist presenteert in samenwerking met Plein Theater de Movement Expo Aceleratio in de NDSM Fuse!
Lees meer >>>
08-02-2021

Nieuws // Nieuwe afleveringen van Amsterdam Talks Sex!

Plein Theater en Zehra Handan Aydin presenteren vanaf maart 2021 nieuwe edities van de serie Amsterdam Talks Sex!
Lees meer >>>