Wednesday 26 January
© Paulina Matusiak & Eddy Wenting | Digital Iceberg by Jaehun Park
Theater // 12:00 // € 8,50
Event Horizon
Lees meer >>>

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Plein Theater is open als Pop Up Gallery & Store!
 

In de Gallery vertonen wij de Nederlandse primeur van de 3D-videosimulatie installatie Event Horizon van digital sculptor, simulator en animator Jaehun Park.
 

Wij kijken er naar uit je te verwelkomen!
Meer info & tickets >>

15-01-2022

Pop Up Gallery & Store met 3D-videosimulatie installatie Event Horizon van Jaehun Park!

Plein Theater is weer open als Pop Up Gallery & Store en van 12:00 tot 17:00 te bezoeken in vooraf te boeken tijdslots!
Lees meer >>>
12-01-2022

“Ik denk dat we veel van onze vorming los moeten laten.” Handan Aydin over haar theaterprogramma Amsterdam Talks Sex in de Amsterdam Alternative

Sinds 2020 maakt Handan Aydin met Plein Theater het programma Amsterdam Talks Sex. Niels Niessen van Amsterdam Alternative sprak Handan over haar kijk op seksualiteit en consent, haar Turks-Nederlandse achtergrond en ook over puppies en yin. Lees hier het interview!
Lees meer >>>
15-12-2021

Kom theater maken! Nieuw blok jeugdtheaterlessen van februari t/m mei. Proefles op 2 februari!

In Plein Theater kunnen kinderen van 6 t/m 12 zich ontwikkelen als jonge theatermakers! Samen met theatermaker en -docent Johanna Biesewig werken zij aan voorstellingen die gepresenteerd worden aan vrienden en familie in onze theaterzaal.
Lees meer >>>
08-12-2021

Jonge acteurs/muzikanten gezocht voor voorstelling Tegen het vergeten, Theater Na de Dam in Amsterdam Oost! Auditie op 2 februari!

Ieder jaar maakt het Plein Theater een voorstelling voor Theater Na de Dam. Ben jij tussen de 11 en 20 jaar en heb jij zin om theater te maken en mee te spelen in een voorstelling? Meld je dan nu aan!
Lees meer >>>
09-06-2021

Vacatures // Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers en stagiair(e)s om ons team te versterken!

Zo staan er meerdere vrijwilligersfuncties open voor kassadiensten, publieks-zaalcoördinatie en barassistentie, maar je mag ook bij ons aankloppen met eigen ideeën of als allround vrijwilliger!
Lees meer >>>
01-01-2020

Nieuws // Actie voor stadspassers met een groene stip

Heb je een Stadspas met een groene stip? Dan kun je altijd voor €4,50 naar een voorstelling in Plein Theater, inclusief een drankje bij de bar!
Lees meer >>>