Saturday 23 September
Theater // 20:30 // € 17.50
Oosterpoke Stand Up Comedy Showcase
Lees meer >>>

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Lokaal

Voel je thuis in ons gezellige Lokaal naast theater! De bar is op voorstellingsdagen altijd vanaf minstens een uur voorafgaand aan de voorstelling tot een uur na de voorstelling geopend voor een drankje.

18-09-2023

Kom theater maken! Nieuw blok jeugdtheaterlessen van september t/m december. Proefles op 20 september!

In Plein Theater kunnen kinderen van 6 t/m 12 zich ontwikkelen als jonge theatermakers! Samen met theatermaker en -docent Coosje de Loor werken zij aan voorstellingen die gepresenteerd worden aan vrienden en familie in onze theaterzaal.
Lees meer >>>
17-09-2023

Tips! // Bezoek Plein Theater met je We Are Public pas.

Ook Plein Theater bezoek je met een We Are Public pas! Bekijk hier de aankomende voorstellingen in het aanbod
Lees meer >>>
16-09-2023

Nieuwsbrief // Hoogtepunten in het najaar

Terwijl we van de laatste nazomer zonnestraaltjes genieten, staat de herfst alweer voor de deur. Hoe dan ook verheugen we ons op de vele hoogtepunten in het programma van het najaar! We heten je meer dan welkom in ons theater en showen met trots onze spiksplinternieuwe toegang.
Lees meer >>>
29-08-2023

Sporen van Haar de Podcast

Tune in en dompel je onder in het maakproces van de theaterproductie Sporen van Haar tegen de achtergrond van hedendaagse topics.
Lees meer >>>
09-07-2023

Nieuwe Noten Amsterdam muziekconcerten in Plein Theater

Na de zomer presenteren we weer maandelijks Nieuwe Noten Amsterdam muziekconcerten in Plein Theater!
Lees meer >>>
13-06-2023

Plein Theater presenteert in samenwerking met Kula Skoro de theatervoorstelling Sporen van Haar in Nederlandse theaters!

Plein Theater en Kula Skoro presenteren de theatervoorstelling Sporen van Haar, naar aanleiding van het Herdenkingsjaar Slavernijverleden 150 jaar afschaffing slavernij van Nederland. Vanaf oktober 2023 is de voorstelling te zien in verschillende theaters in Nederland!
Lees meer >>>
06-06-2023

Hedendaagse dans van choreografisch talent in Moving On!

ICK Artist Space draagt avontuurlijke programmering aan van een nieuwe generatie makers in een maandelijkse dansavond in Plein Theater: Moving On!
Lees meer >>>
30-01-2023

Plein Theater bestaat 40 jaar!

Wij zijn jarig! Veertig jaar geleden werd Stichting Pleintheater opgericht door activistische Amsterdammers in het voormalige Amstelbrouwerijcomplex aan de Mauritskade.
Lees meer >>>
18-06-2022

EAST& is het nieuwe Pop Up Cultuurhuis van Amsterdam Oost

EAST& is een nieuw cultureel platform in Amsterdam-Oost waar samenwerking centraal staat en verbindingen worden gelegd tussen buurtbewoners, cultureel en maatschappelijk aanbod en de vele talentvolle en diverse makers die het stadsdeel rijk is.
Lees meer >>>