16-09-2023

Nieuwsbrief // Hoogtepunten in het najaar

Lieve vrienden,

Terwijl we van de laatste nazomer zonnestraaltjes genieten, staat de herfst alweer voor de deur. Hoe dan ook verheugen we ons op de vele hoogtepunten in het programma van het najaar! We heten je meer dan welkom in ons theater en showen met trots onze spiksplinternieuwe toegang.

Vorige week knalden we het nieuwe seizoen in met het Amsterdam Fringe Festival en we pakken door met nog veel meer mooie en avontuurlijke voorstellingen:

★ Zondagmiddag presenteert Nieuwe Noten Amsterdam klassieke en hedendaagse muziek van het Nymphéas Trombone Quartet, met muziek uit de renaissance én wereldpremières van nieuw werk.

★ Donderdag 21 september is het zover; een nieuwe editie van Amsterdam Talks Sex! Bekend van de online afleveringen in coronatijd en nu terug als zaalprogramma; met deze keer het onderwerp polyamorie.

★ Voor kinderen is er ook weer van alles te beleven. Te gekke jeugdtheatervoorstellingen voor verschillende leeftijden, en kinderen van 6 t/m 12 jaar kunnen deelnemen aan lessen theatermaken vanaf woensdag 20 september.

★ We gaan op tour met de voorstelling Sporen van Haar! Op donderdag 5 oktober gaat de voorstelling in première in Theater Bellevue in Amsterdam.

Van welk programma krijg jij het warm? Tot snel!


Team Plein Theater

 

Lees meer in onze nieuwsbrief >>

 

 

Terug naar nieuws overzicht