20-12-2021

Update 20 DEC 2021 // Coronamaatregelen Plein Theater

Beste bezoeker van Plein Theater,

Tijdens de laatste persconferentie van zaterdag 18 december is bekendgemaakt dat theaters opnieuw de deuren moeten sluiten.

Hierdoor zijn wij helaas genoodzaakt om alle voorstellingen van 19 december t/m 14 januari te annuleren. Kaartkopers krijgen van ons bericht per e-mail over de verdere gang van zaken. Ook het Eetlokaal van Plein Theater is gedurende deze periode gesloten.

Wij vinden dit natuurlijk onwijs jammer en leven mee met alle makers, gezelschappen, podia, ondernemers, collega's, freelancers, bezoekers en iedereen die door deze maatregelen worden geraakt. Maar met name met Theatergroep Wie Walvis, dat vorig jaar in de kerstvakantie de nieuwe voorstelling Nietsnut zou gaan spelen, deze een jaar uitstelden vanwege de lockdown, en waarvan nu opnieuw alle geplande kerstvakantie-voorstellingen niet door kunnen gaan. En iedereen die zich net als ons op deze voorstelling had verheugd!

Wij wensen iedereen ondanks de tegenslagen hele fijne feestdagen toe en wij hopen je snel weer te mogen ontvangen in het nieuwe jaar!


Warme groeten,

Team Plein Theater

 

 

Terug naar nieuws overzicht