VRIJE VLOER 2020

Wil jij DANSEN, SCHRIJVEN of THEATERMAKEN?

PLEIN THEATER daagt jou uit om jouw verhaal, scherpe reflectie op de corona-crisis, rebelse kijk op de wereld of persoonlijke fascinatie over het voetlicht te brengen. Wij bieden een creatieve en inspirerende ruimte om jouw talenten te ontwikkelen en te schitteren op ons VRIJE VLOER Festival!

In diverse cursussen van september t/m november 2020 kun jij je verdiepen in dansen, schrijven of het maken van theater.  Onder begeleiding van gepassioneerde makers maak je een eindproduct dat gepresenteerd wordt op het tweede VRIJE VLOER Festival van 14 t/m 22 november 2020; Hét festival voor persoonlijk experiment met eindeloze variaties en grenzeloze overschrijdingen!

Kom! Maak mee!

De cursussen starten begin september en kunnen door iedereen gevolgd worden; het enige dat je nodig hebt is een hartstochtelijke drang om kunst te maken! Ook zijn er diverse losse workshops, masterclasses en livesessies te volgen. Zover de corona-maatregelen het toelaten vinden de cursussen en workshops zoveel mogelijk in het PLEIN THEATER plaats en soms ook online.
 

CURSUSSEN:

CREATIEF SCHRIJVEN (sep – nov op zaterdag)
Gita Hacham en gastdocenten

THEATERMAKEN I & II (sep-nov op maandag)
Jurrien van Rheenen & Merel Smitt
 

LIVESESSIES

NO-MAN’S-LAND (1 oktober / 20 november / 10 december)
Vincent Verburg


WORKSHOPS:

IMPULSE (Elke zondag 10:30 en elke dinsdag 19:00)
Dayna Martinez Morales & Vincent Verburg / Movementalist

AUTHENTIC MOVEMENT TOWARDS PERFORMANCE (Dinsdag 18:00 / individueel)
Dayna Martinez Morales