Agenda

Gastprogrammering

Naast een door Plein Theater samengesteld publieksprogramma zijn er regelmatig (culturele) activiteiten en (semi)-amateur en/of academische voorstellingen te gast in ons theater. Jouw voorstelling of evenement in Plein Theater? Bekijk onze verhuurbrochure of ga naar www.plein-theater.nl/verhuur

Gastprogrammering
Ergens tussen CHOPIN en VANGELIS
Donderdag 11 April 20:15 - 21:15
HermaneLees meer >>>
Avanspettacolo 3: La Risurrezione Dello Spettacolo
Vrijdag 12 April 19:30 - 22:00
AmsterdajeLees meer >>>

Succes!

Hoe kun je jezelf zijn in een stad waarin succes de norm is en voorspoed gratis lijkt? In ‘Succes!’ vertellen tien spelers van 19 tot 86 jaar openhartig over hun successen én mislukkingen. De één danst door het leven heen, de ander knalt er keihard tegenaan. Ligt de lat niet een beetje hoog? En wat is nu écht belangrijk? 

Gerard: “Kijk, mijn derde vrouw Astrid is met de paarden bezig.”
 

In Succes! komen verschillende verhalen voorbij, zoals Jorgen die worstelt met zijn ADHD, Lia die zich zorgen maakt om de wereld, Gerard die vroeger zakenman in Amerika was. Stew verloor ooit zijn hele hebben en houden door brand maar geniet nu van zijn moestuin. Zonder schroom delen de spelers waar ze trots op zijn en waar ze zich klein in voelen.

Jorgen: “Mag ik alsjeblieft lekker op mijn bek gaan?!”

In de Theaterhuiskamer, een sociaal-cultureel project van Stichting Kudde, maken Amsterdammers theater vanuit hun eigen ervaringen en verhalen.

Silvia: “Ja, ik speel de hoofdrol in mijn leven.”
 

spel: Anny Sodeike – Cailin Kuit – Djoie Krind – Els Post – Gerard Briels – Jorgen Bunte – Lia Beetstra – Ronny Stewart – Sandy Bido – Silvia van Bronckhorst 

regie: Maaike van de Westeringh – Reineke Jonker

techniek: Andreas Wiersum
productie: Sylvia Panhuise

projectmanager: Rob Vugs
promotie: Elinor Archer
ontwerp: Ingeborg Scheffers

illustratie: Claudi Kessels

met dank aan: Mariëtte Wildeboer – Cliffordstudio - alle vrijwilligers

 

Verkoop

€ 7,50 (regulier) / € 4,- (stadspas/ CJP/ 65+).

Tickets >>