Tuesday 24 November

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Lieve bezoekers van het PLEIN THEATER,

Vanaf donderdag 19 november mag ons theater weer open! Wij kijken er naar uit jullie weer te mogen verwelkomen! 

Het theater gaat open voor bezoekers met inachtneming van de regelgeving en het maximaal toegestane aantal personen. Wij zorgen voor de nodige hygiëne en maatregelen voor een veilig en prettig bezoek aan ons theater! Ons Eetlokaal blijft helaas voorlopig gesloten.

Lees onze covid-maatregelen hier >>

22-11-2020

Vrije Vloer Podcast #5 : Gita Hacham (Creatief schrijven)

In Vrije Vloer Podcast #5 gaat Berith Danse in gesprek met schrijver, regisseur en kunstenaar Gita Hacham. In het Plein Theater leidt ze het Vrije Vloer project Creatief Schrijven.
Lees meer >>>
21-11-2020

Vrije Vloer Podcast #4 : Jurrien van Rheenen (Theatermaken)

In Vrije Vloer Podcast #4 gaat Berith Danse in gesprek met performer, theatermaker en regisseur Jurrien van Rheenen. Zij houdt zich bezig met thema’s die in het dagelijks leven moeilijk aan te kaarten zijn.
Lees meer >>>
20-11-2020

Vrije Vloer Podcast #3 : Merel Smitt (Theatermaken)

In Vrije Vloer Podcast #3 gaat Berith in gesprek met kunstenares en theatermaker Merel Smitt. Haar kunstpraktijk bestaat uit installaties, interventies en ontmoetingen waarmee ze ons dagelijks leven en denken bevraagd en ontregeld.
Lees meer >>>
20-11-2020

Live at Plein Theater // 19 NOV 2020 // Amsterdam Talks Sex #6: PolyAmory

In deze editie gaat Amsterdam Talks Sex in op het thema PolyAmory. De speciale gast van deze avond is Justin Samgar!
Lees meer >>>
19-11-2020

Vrije Vloer Podcast #2 : Dayna Martinez Morales (Impulse)

In Vrije Vloer Podcast #2 gaat Berith Danse in gesprek met danseres en choreografe Dayna Martinez Morales. In 2019 was zij Artist in Resident in het Plein Theater, nu geeft zij op de dinsdagavond de danslessen ‘Impulse’.
Lees meer >>>
18-11-2020

Vrije Vloer Podcast #1: Vincent Verburg (No-man's-land)

In Vrije Vloer Podcast #1 gaat Berith Danse in gesprek met danser en choreograaf Vincent Verburg, curator van No-man’s-Land in het Plein Theater!
Lees meer >>>
09-11-2020

Nieuws // Vrije Vloer Podcast

Deze week presenteren wij de Vrije Vloer Podcast! Elke dag van 18 t/m 22 november zetten wij een nieuwe aflevering online!
Lees meer >>>
06-11-2020

Nieuws // Zehra Handan Aydin presenteert serie Amsterdam Talks Sex in het Plein Theater

Zehra Handan Aydin presenteert Amsterdam Talks Sex in het Plein Theater; Intelligente conversaties over Sex en alles wat je misschien nog niet wist, maar wel hoopte!
Lees meer >>>
05-11-2020

Nieuws // Plein Theater presenteert de hele kerstvakantie de familie-theatervoorstelling Nietsnut! (6+) van Theatergroep Wie Walvis!

Plein Theater presenteert de hele kerstvakantie de familie-theatervoorstelling Nietsnut! (6+) van Theatergroep Wie Walvis! Na de voorstelling kunnen kinderen meedoen aan creatieve maak-workshops in de foyer.
Lees meer >>>
23-10-2020

Nieuws // Plein Theater start crowdfunding: Steun het Plein Theater nu!

Plein Theater start een crowdfunding en roept cultuurliefhebbers, bezoekers, buurtbewoners en iedereen met een hart voor het Plein Theater op om steun te bieden in de corona-crisis.
Lees meer >>>