15-09-2022

Tips! // 4 x naar Plein Theater in september en oktober met je We Are Public pas.

Ook Plein Theater bezoek je met een We Are Public pas! Vier programmatips in september en oktober!

 

Zondag 18 september 15:00

Nieuwe Noten Amsterdam: Two Envelopes & Michela Amici

Nieuwe Noten Amsterdam biedt een podium aan hedendaagse kamermuziek. Nieuwe composities en toonaangevende musici, gecombineerd met actuele onderwerpen. Met nu in de spotlight harpiste Michela Amici en duo Two Envelopes.

 

Zaterdag 24 september 20:30

NOUVEAU FUCK - Cat Smits Company | Figurteatret

Wanneer worden vrouwen nou eens echt gevaarlijk? Wanneer gaan ze eens schuren, bijten, pijn doen? Wanneer worden ze eindelijk onvermijdelijk?

De voorstelling Nouveau Fuck geeft het antwoord: wanneer ze zichzelf zijn. Onbeschaamd, onbescheiden en radicaal vrij zijn. Dat betekent ook geil, vies, woedend en slecht. In een maatschappij die maar plek lijkt te hebben voor één type mens, wil Nouveau Fuck de ruimte oprekken zodat iedereen erin past. Plaats maken voor vrouwen en andere anderen. Radicale eerlijkheid. Zeg, schreeuw, tier jouw waarheid.

 

Donderdag 29 september 20:30

NAM - Non Aligned Movement - Christian Guerematchi

De danssolo NAM - Non Aligned Movement is een zoektocht naar de zwarte Europese identiteit en de codes van het zwarte lichaam. Choreograaf Christian Guerematchi en muzikante Shishani Vranckx hebben beide wortels in zowel Europa als Afrika. Ze laten zich voeden door hun eigen achtergrond en de stemmen en bewegingen van de Afrikaanse diaspora en gaan ze in NAM Non Aligned Movement op een epische afro-futuristische reis naar de Balkan.

https://youtu.be/5dh991XPHFs

 

Zaterdag 15 oktober 20:00

Nieuwe Noten Amsterdam: Poëzie en muziek - Andriaan van Dis, Bruno Allain, Fie Schouten, Simon Burgers

Nieuwe Noten Amsterdam biedt een podium aan hedendaagse kamermuziek. Nieuwe composities en toonaangevende musici, gecombineerd met actuele onderwerpen. Adriaan van Dis en Bruno Allain lezen eigen gedichten, omlijst door muziek van componist Simon Burgers.

 

Back to news overview