28-10-2021

Nieuws! // Nieuw seizoen talkshowserie Amsterdam Talks Sex!

Plein Theater en Zehra Handan Aydin presenteren vanaf november 2021 een derde seizoen van de talkshowserie Amsterdam Talks Sex!; intelligente conversaties over Sex en alles wat je misschien nog niet wist, maar wel hoopte!

Handan is seks, love en relationship coach voor vrouwen en mannen over de hele wereld. In de talkshows belicht Handan verschillende kanten van seksualiteit door verschillende experts te interviewen met hun blik op dit onderwerp. Met de serie Amsterdam Talks Sex willen we seksualiteit in zijn geheel laten zien en bespreekbaar maken. 

Goede gesprekken in intieme setting, live en van dichtbij mee te maken in Plein Theater! Tijdens de talksshows worden er ook opnames gemaakt voor online uitzendingen.
 

Programma

Zaterdag 06 november 20:00
Amsterdam Talks Sex #3.1: Mythes over Gender
Meer info & tickets

Woensdag 17 november 20:00
Amsterdam Talks sex #3.2: Escortservices (voor vrouwen)
Meer info & tickets

 

Save the dates!

Zaterdag 4 december 20:00
Amsterdam Talks Sex #3.3

Woensdag 15 december 20:00
Amsterdam Talks Sex #3.4

Zaterdag 8 januari 20:00
Amsterdam Talks Sex #3.5

 

Zehra Handan Aydin is sex, love and relationship coach voor vrouwen en mannen over de hele wereld.

Handan Aydin heeft de afgelopen 20 jaar gewerkt als leidinggevende binnen verschillende organisaties, zoals de gemeente Amsterdam, Politie Academie, Rechtspraak en is ze 10 jaar bestuurder en directeur geweest van drie niet gesubsidieerde sociaal culturele ondernemingen. Handan geeft als ondernemer trainingen en workshops. Werken met mind, voeding, lichaam zijn onderwerpen die ze al een lange tijd bestudeert. Veel vrouwen laten zich labellen vanuit buitenaf, terwijl zij juist zoekt naar de innerlijke kracht, met natuurlijke oplossingen om je schoonheid maar ook je sexyness te vinden.

 

Kijk hier voorgaande afleveringen terug!

Website Amsterdam Talks Sex

 

Back to news overview