07-09-2019

PLEIN THEATER presenteert Cinekid on tour in oost!

In de herfstvakantie is het weer tijd voor het grootste kindermediafestival ter wereld: Cinekid!

Niet alleen op de Westergas in Amsterdam maar -dankzij de Cinekid on Tour theaters- ook op bijna 40 locaties in het land, kunnen kinderen vanaf 3 jaar tijdens Cinekid bijzondere en opvallende films en televisieproducties bekijken of op ontdekkingstocht gaan in het MediaLab.

HALLO WERELD: stel je voor!

Stel je voor...waar blijft de nacht als het dag wordt, hoe zou je leven eruit zien zonder natuur, wat zou je doen als je piepklein zou zijn, en wat als je ineens aan de andere kant van de oceaan komt te wonen?

De Cinekid-films van dit jaar tonen je nieuwe werelden.

Een Cinekid-film is anders dan anders. De films onderscheiden zich door hun kwaliteit, cinematografie, vertelwijze en thematiek. Ook voor dit jaar hebben de Cinekid programmeurs voor Cinekid on Tour weer een filmpakket samengesteld van festivalfavorieten die, buiten het Cinekid Festival in Amsterdam west, in Nederland nog niet vertoond zijn. Voor elke leeftijd zit er wel iets tussen. Als extraatje vertonen we voorafgaand aan de hoofdfilm één van de Animanimals: grappige dierenanimaties van Julia Ocker.

Dit jaar doet PLEIN THEATER voor het eerst en als enige Amsterdamse locatie naast Westergas mee met CINEKID ON TOUR IN OOST!

https://vimeo.com/346082720


PROGRAMMA

Woensdag 23 oktober 11:00
Animaatjes (3+)
> Meer info & tickets

Woensdag 23 oktober 15:00
Kapitein Morten en de Spinnenkoningin (6+)
> Meer info & tickets

Donderdag 24 oktober 16:30
Zooks (8+)
> Meer info & tickets

Donderdag 24 oktober 19:30
Wallay (11+)
> Meer info & tickets

Back to news page