18-07-2019

Ook dit jaar doet het PLEIN THEATER weer mee met het Fringe festival!

Ook dit jaar doet het PLEIN THEATER weer mee met het Fringe festival!

Van 5 – 15 september 2019 toont Amsterdam Fringe een ECLECTISCHE mix van theater, dans, installaties, spoken word en performances van NIEUW en ONGETEMD talent. Fringe nodigt je uit om mee te gaan op avontuur langs de RAFELRANDEN van het theater en de stad. Van escaperoom, tot voormalige kerken, van onbekende theaters tot brughuisjes en buitenplaatsen. De ruim 75 voorstellingen van eigenzinnige makers zijn te zien op meer dan 30 locaties in Amsterdam!

 

Dit jaar presenteert het PLEIN THEATER tijdens Fringe:

Adele Hugo - Door Cinzia Nistico
Digital/analog opera for one voice, electronics and 16mm. projectors based on the love obsession of Adele Hugo.
Believing that an old marriage proposal is still open, Adele Hugo flees her parents home in Guernsey, to reach the British military officer Albert Pinson in Halifax, Nova Scotia. Despite his countless rejections she stays firm in the belief that they where made for each other.
Meer info en tickets >>

Cymbeline - totdat het je eigen dochter is - Door Marthe van Bronkhorst & Shehab Aamer
Voor het Shakespearefestival herschreef ze de gehele ‘Cymbeline’ van Shakespeare tot een stuk over vluchtelingen en vaders. Er werkt cast en crew van 20-71 jaar en van 7 verschillende nationaliteiten mee.
Meer info en tickets >>

Privileged the musical - Door P(L)AYHAUS
Hoe kan je als jonge, geprivilegieerde meid een eerlijke en oprechte mening uiten over sociale onrechtvaardigheid? Wat mag je nog zeggen als je een bevoorrecht leven leidt? P(L)AY HAUS gaat in alle naïviteit opzoek naar een geaccepteerde houding naar… naar wat eigenlijk?
Meer info en tickets >>

 

Back to news page