Guestprogram
Wednesday 05 October
Theater // 15:00 // € 14.00
Het geheim van de wilg (4+) [uitverkocht]

Line up: KRIJT
Open: 15:00 - 15:45 hrs
Tickets: € 14.00 / Kind / <18 / CJP / Student: €12 | Stadspas groene stip: €4.50 | Prijzen zijn inclusief een drankje!
Tickets

“Nuna, weet jij wat het geheim van de wilg is?” Dat vraagt opa iedere keer als Nuna op visite komt. Nuna heeft al honderd keer geraden en steeds schudt opa lachend zijn hoofd. “Kom je morgen weer raden, Nuna?” Nuna weet zeker dat ze morgen het goede antwoord heeft…

Maar die morgen is opa er niet meer. Nuna is boos en verdrietig tegelijk. Hij had het geheim van de wilg nog niet eens verklapt! Waarom is hij zomaar weggegaan? Toch blijft Nuna vastberaden om het antwoord te vinden. In een spannende zoektocht ontmoet zij verschillende dieren, die haar allemaal hun eigen wonderlijke geheimen toevertrouwen. Maar het geheim van de wilg kennen ze niet. Wie weet het dan wel? Zal Nuna het geheim van de wilg ooit ontrafelen?

Het geheim van de wilg is een poppenspelvoorstelling over wijze dieren, over de kringloop van de natuur én over een nieuw begin. Een natuursprookje over een nieuwsgierig meisje.

Concept en spel: Cristel Hakvoort, Marlies Smit | Muziek: Dennis van Tilburg | Tekst: Anneloes Rodenhuis | Vormgeving: Niek Jager

https://vimeo.com/304018992

 

Over KRIJT
Helder, toegankelijk, beeldend en dichtbij. Dat zijn de kenmerken van theatergezelschap Krijt. Herkenbare thema’s, bevlogen (poppen)spel en objecttheater zorgen voor een verhaal dat je hoort, ziet én voelt.