In huis

PLEIN THEATER is open voor mensen met initiatieven die ons stadsdeel en de stad mooier maken. We stellen je voor aan: Gay Men’s Koor ‘Manoeuvre’ en Zangles Oud West met ‘Guilty Pleasures’ Oost.
 

Gay Men’s Chorus Manoeuvre

 Sinds jaar en dag is het PLEIN THEATER het huis van het Gay Mannenkoor Manoeuvre. 
‘Manoeuvre, het Gay Men’s Chorus van Amsterdam, heeft als doel om haar publiek te vermaken en te ontroeren door met plezier en kwaliteit te zingen. Manoeuvre maakt blij, melancholiek of laat je gewoon lekker meezingen.’ 
Elke maandagavond van 20:00 uur tot 22:30 uur oefent Gay Men’s Chorus Manoeuvre nieuwe en oude nummers en studeren we onze choreografie in. De deur is vaak al rond 19.30 uur open zodat er ook tijd is voor het sociale element. 
Wil je bij Gay Men’s Chorus Manoeuvre zingen, stuur dan een bericht via hun website: 
Gay Men’s Chorus Manoeuvre Video.
 

Zangles Oud West ‘Guilty Pleasures’ koor in Oost

Na het succes in Oud West is er nu een tweede koor in Amsterdam: Guilty Pleasures Oost! 
Gedurende een heel jaar wordt er op hoog niveau toegewerkt naar twee losse shows en een eindshow met band in Amsterdam, gevuld met songs van artiesten die je met recht Guilty Pleasures mag noemen. Denk aan Marco Borsato, Total Touch, Destiny's Child maar ook Hanson en Bon Jovi. Daarnaast werken we niet alleen aan meerstemmig zingen, maar ook aan zangtechniek & performance, krijg je choreografielessen van een professionele docent en leer je zingen met een band!


Praktische informatie 
Iedere dinsdagavond heb je de kans om de sfeer te proeven. Er is een lage instapdrempel, maar er wordt wel verwacht dat je zelf actief het repertoire gaat instuderen zodat we in de lessen vooral aan de slag kunnen gaan met de zangtechniek, dynamiek, choreografie (vanaf lesblok 2)& performance en natuurlijk zingen.  
De lessen duren 90 minuten (zonder pauze) en vinden elke week plaats op dinsdagavond tussen 19.30 en 21.00 uur. Deelnemers betalen €15,- per les.  
Een keertje proberen? Voor € 15,- kun je 2 introductielessen bijwonen. 
Meer info op de Zangles Oud West website.
Zangles Oud West Video.