Gastprogrammering
Sunday 07 June
© Heidi de Gier
Theater // 20:00 // € 15
Syrène Saxophone Quartet

Open: 20:00 - 21:00 hrs
Tickets: € 15 / Beperkt aantal kaarten: €15 | Alleen online kaartverkoop! | Online livestream meekijken? | Steun de artiesten met een donatie!
Tickets

Syrène Saxophone Quartet

Femke Ylstra, sopraan saxofoon

Femke Steketee, alt saxofoon

Annelies Vrieswijk, tenor saxofoon

Marrich Noordmans, bariton saxofoon
 

PROGRAMMA:
 

Symphonic Dances from the West Side Story - Leonard Bernstein

arr. Annelies Vrieswijk
 

Waves - JTV 
 

Block Attack - Douwe Eisenga 

I Jumper

II Arch- Slowly building bridges

III Stick
 

Summertime- George Gershwin

arr. Annelies Vrieswijk

 

Het Syrène Saxofoonkwartet bestaat uit vier vrouwen die zich vernoemd hebben naar de Sirenen uit Homerus' Odyssee: zeegodinnen die met helder gezang zeelieden verlokken. Syrène wil de toehoorder uitnodigen met haar muziek en de klassieke saxofoon laten klinken bij een uiteenlopend publiek. Het is hun energie, kwaliteit en sterke communicatie op het podium, dat hen geliefd maakt bij de luisteraar.

De Syrènes hebben gestudeerd aan de conservatoria van Amsterdam, Den Haag en Utrecht, en zijn als eerste blazersgezelschap verwelkomd op de prestigieuze Nederlandse Strijkkwartet Academie. Het Syrène Saxofoonkwartet heeft alle grote Nederlandse concertpodia en vele internationale podia weten te bespelen.

Het motto van Syrène is ‘friszoet & stevig’, een korte uitdrukking om hun talenten te formuleren: pittig, met vrouwelijke finesse en zeer begaafd.  Daarbij zijn de Syrènes het meest in hun element als zij zich bezighouden met hun kwartetspel.

www.syrenesaxofoonkwartet.nl/

 

 

Let op: Voor een bezoek aan het theater kun je alleen vooraf online een kaartje kopen. Er is voorafgaand aan de voorstelling geen kaartverkoop aan de deur.

In verband met de huidige corona regelgeving willen wij u graag attenderen op onze maatregelen; lees deze hier >

 

Ook wordt de voorstelling live gestreamed op www.plein-theater.nl

Online meekijken en iets bijdragen aan de Syrène Saxophone Quartet? Doe een DONATIE!

Geen PayPal account? Je kunt ook een bedrag overmaken op NL35 INGB 0006 024836, tav Stichting PodiumPartners o.v.v. 'donatie Syrène Saxophone Quartet'