Gastprogrammering
Wednesday 03 June
Theater // 20:00 // € 10
Sorrow - TiNaNiNaNi

Open: 20:00 - 20:40 hrs
Tickets: € 10 / Beperkt aantal kaarten: €10 | Alleen online kaartverkoop! | Online livestream meekijken? Steun TiNaNiNaNi met een donatie!
Tickets

LIVESTREAM at 20:00, >WATCH HERE<

You can support TiNaNiNaNi by making a DONATION! No PayPal account? You can also deposit at NL35 INGB 0006 024836, attn Stichting PodiumPartners, stating 'Donation TiNaNiNaNi'

 

TiNaNiNaNi is een collectief gezelschap, bestaande uit dans-, mime- en fysieke acteurs.

TiNaNiNaNi staat bekend om hun scherpe, geestige en persoonlijke optredens met een (schijnbaar) apolitieke boodschap, wars van alle theatercodes en conventies, en waarin vorm en inhoud niet van elkaar te scheiden zijn. Wonderbaarlijk filosofische komedies die daarin geen paradox zijn. Met de vinger aan de pols van de tijd, en altijd trachtend om de mens een spiegelbeeld te presenteren dat tegelijkertijd scherp observerend en diep empathisch is.

In Sorrow komen vier onafhankelijke universums samen; beeld, tekst, dans en muziek. De dans is ingetogen expressief en eigen. Het verhaal is gebaseerd op het boek De vice-consul, van Marguerite Duras. De echo van het ene spiegelt naar het andere, nog meer versmelten deze samen en versterken ze wederzijds tot een hechter geheel.

Dans: Kamee Frieling

Tekst: Ari PeterseLet op: Voor een bezoek aan het theater kun je alleen vooraf online een kaartje kopen. Er is voorafgaand aan de voorstelling geen kaartverkoop aan de deur.

In verband met de huidige corona regelgeving willen wij u graag attenderen op onze maatregelen; lees deze hier >


Ook wordt de voorstelling live gestreamed op www.plein-theater.nl

Online meekijken en iets bijdragen aan de TiNaNiNaNi? Doe een DONATIE!

Geen PayPal account? Je kunt ook een bedrag overmaken op NL35 INGB 0006 024836, tav Stichting PodiumPartners o.v.v. 'donatie TiNaNiNaNi'