Gastprogrammering
Friday 27 March
Theater // 20:00 // € 5
[afgelast] PLEIN JAZZ -87 TH Day Edition

Genre: Jazz, Funk, Fusion
Line up: Ferial Karamatali - Bass, Joeri Baldinger - Drums, Charles Green - Horns, Robin van Geerke - Piano/keys
Open: 20:00 - 23:00 hrs
Tickets: € 5

Amsterdam is een Jazzpodium rijker!

Muziek is een van de belangrijkste artistieke pijlers waar PLEIN op drijft. In veel culturen is muziek de meest ultieme vorm waarmee de mens in contact staat met zijn spiritualiteit. Muzikanten over de hele wereld gebruiken klanken om met elkaar te communiceren.

PLEIN JAZZ -87TH day Edition is de vierde van een serie tweewekelijkse  Jazzconcerten op de vrijdag in het PLEIN THEATER.

Op de 8x8 vloer van PLEIN gaat pianist Robin van Geerke als as fungeren in een muzikale bezetting binnen jazzkaders. Geflankeerd door 3 andere muzikanten gaat de virtuoos de grenzen van muzikaliteit aftasten. 27 Maart is de 87ste dag van het jaar 2020. Vandaar dat het concert opgedragen is aan dit feit.

Reserveer tijdig om teleurstelling te voorkomen.

 

Amsterdam has a new Jazz stage!

Music is one of the most important artistic pillars that hold PLEIN. In many cultures music is the most ultimate way humans use to be in contact with their spirituality. Musicians all over the world use sounds, rhythms and beats to communicate with eachother.

PLEIN JAZZ - 87TH Edition is the fourth in a 14 days cycle series of Jazzconcerts on Fridays in PLEIN THEATRE

On the 8x8 floor of PLEIN Robin van Geerke (piano) is the spill of jazz formations. Flanked by 3 other equivalent talented musicians van Geerke explores the bounderies of musicality. March 27th is the 87th day of the year 2020. The concert is dedicated to that fact.

Please reserve in time to avoid dissapointment.