Gastprogrammering
Thursday 07 November
Theater // 16:30 // € 11
OPENING VRIJE VLOER: & Talk#1: Over Vrije Vloer en meer

Genre: Talk
Open: 16:30 - 17:45 hrs
Tickets: € 11 / Online: €10 / €8 / €6,50 | Aan de deur: €11 / €9 / €7,50
Tickets

PLEIN THEATER presenteert het eerste VRIJE VLOER Festival van 7 t/m 17 november, met twee weken lang literatuur, muziek, dans, theater, talks, kunst én presentaties van onze makers en meemakers theatermaken, schrijven en dans! Meer informatie over het festival >>

16:00 Inloop

16:30 Opening VRIJE VLOER Festival

17:00 TALK #1: Over VRIJE VLOER en meer
 

Tijdens het VRIJE VLOER Festival  zijn er praat programma’s met makers, meemakers en publiek. Deze talks worden geleid door Mireille Bruin.


Mireille Bruin is een veelomvattende powervrouw van 40 jaar, woonachtig in Amsterdam  Ze is energiek, gepassioneerd, spiritueel, open-minded, direct, nieuwsgierig, leergierig en heeft een sterk onderzoekend karakter. Een vrouw met zelfkennis en vertrouwen, die de gave bezit dit over te dragen op eenieder die zich met haar omgeeft. Haar werkwijze is sterk intuïtief en gebaseerd op passie en fascinatie voor het menselijk handelen. Mireille weet feilloos een balans aan te brengen tussen persoonlijke benadering en vakkennis.


Talk #1: Over het VRIJE VLOER Festival

Deze conversatie is de opening van het festival. In dit gesprek lichten we en klein stukje van de sluier op over de totstandkoming van het programma. De respons van de deelnemers en de betekenis die het heeft in onze omgeving. Naast de programmaleiders zijn er ook meemakers aan de tafel.
 

Deelnemers: Berith Danse, Gita Hacham, Edit Kaldor , Vincent Verburg, Dayna Martinez Morales, Tirza Gevers, Djilani Sprang-Purperhart, Irene Zanellato, Flos Rustveld en Marieke Stam.