Gastprogrammering
Sunday 01 March
Theater // 15:00 // € 10
Nieuwe Noten Amsterdam - #7

Genre: hedendaagse kamermuziek
Open: 15:00 - 15:45 hrs
Tickets: € 10 / Online: €8 / €10 | Aan de deur: €9 / €11 | Kunst(vak)student: €6,50 / €7,50 | Stadspas groene stip: €2,50
Tickets

Verassingsconcert

Presentatieconcert van Composer’s Treat. De gastcomponist 2020 van de Composer’s Treat is de Iraanse Fojan Gharibnejad. Meer informatie over haar en dit project: Cultureland.

Musici: Amici trio, Michela Amici (harp), Louis der Mespel (contrabas), Antoine Josselin (percussie). Premières van Fojan Gharibnejad en Maria Rostovtseva (Estland). De spreker deze middag is regisseur Miranda Lakerveld.

Na ieder verrassingsconcert (45 minuten) is er ruimte voor een gesprek curatoren van de serie en de musici/sprekers in het Eetlokaal!


Nieuwe Noten Amsterdam

In deze serie voor hedendaagse kamermuziek worden werken en ideeën van bekende ensembles, jonge musici en denkers gepresenteerd, in klank en woord. Bij elk concert is er een speciale gast die een actueel thema aansnijdt en de musici en het publiek betrekt.

In het PLEIN THEATER krijg je de kans om dit unieke concept in intieme sfeer te ervaren, waarbij na afloop ruimte is om in gesprek te gaan met de uitvoerenden. De curatoren en hosts van deze serie zijn componist Aspasia Nasopoulou en basklarinettist Fie Schouten.

www.nieuwenoten-amsterdam.nl

 

Deze voorstelling is onderdeel van het programma van We Are Public, leden krijgen met een pas vrije toegang. Meer info >>